Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Дойде ли време за нова холивудска продукция, асистентите на шефа започват да търсят изгодни билети за България. През последните години страната ни се превърна в предпочитана дестинация за акулите в световния филмов бизнес, които търсят най-доброто съчетание на качествено обслужване и изгодни цени. У нас се предлагат страхотни декори, опитни каскадьори и обучени технически лица, които могат да задоволят претенциите и на най-нахаканите режисьори.

При това положение не е случаен фактът, че на ВИП-а на летище София редовно пристигат актьори от световна величина, които гледат да се мушнат по най-бързия начин в лимузините със затъмнени черни стъкла. Има и такива обаче, за които София не е просто поредната им спирка в изпълнението на напрегнатия график за заснемането на филма. Те сякаш бързо обикват столицата ни и нейното уникално съчетание на богата културна история и ориенталски подправки.

Навремето екшън героят Жан Клод ван Дам категорично отказваше да си тръгва от България. Неостаряващият каратист гуляеше до ранни зори в квартални кръчми, като на няколко пъти дори се беше впуснал в истински мелета, където всичко е истинско и няма дубльори.

Сега се оказва, че София е пленила мислите и емоциите на холивудската звезда Джерард Бътлър. Миналата година той идва за снимките на поредния спиращ дъха екшън и бързо открива предимствата на една от най-старите столици в целия свят. Джерард решава да остане на българска територия дори и когато няма участие в напрегнатите сцени. Вместо да бие път до слънчевия и излъскан до блясък Холивуд или да посети вечно мъгливата си родина Шотландия, той си взима безпризорно кученце и тръгва да обикаля софийските улици. Стотици столичани вече се похвалиха със своите снимки в компанията на широко усмихнатия актьор, който широката публика познава покрай участието му във филма "300".

Бътлър в никакъв случай не търси шикозните заведения с претенциозна клиентела. Само преди няколко дни отива да изпие няколко питиета в бар "Билкова", който е предпочитано място за младите хора в София. Обича да обикаля градинките в компанията на кучето си, пазарува си в близкия супермаркет.

Държи се толкова непринудено, че околните често го подминават, без да се усетят кого са срещнали. Само преди дни холивудската знаменитост ясно подсказа, че има намерение да се обвърже трайно с България, избирайки си на кой футболен отбор да симпатизира. Той влезе в съблекалнята на "Левски" и пя с играчите след успешния им мач с ЦСКА. Мистър Бътлър вече си има куче, "синьо" шалче и любим бар. По всичко личи, че ще остане за повечко от планираното.

Oще четете:

Братът на Меган към принц Хари: Това е най-голямата грешка в историята на кралските сватби. Тя ще ви направи за смях, защото е повърхностна и надменна

 300 000 души имат нужда от закон за личния фалит. Лобисти са поставили българите в невъзможна ситуация