Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Обещах, че ЕС ще се разпадне през 2021 година и затова сега трябва да разкажа как точно.

През 2020 година Ватикана ще стане активен играч на глобалната сцена. Предлагам да разгледаме част от козовете на Ватикана.

В Италия това са Силвио Берлускони, Матео Салвини и Бепе Грило. На тези хора въобще не им пука за ЕС. Те с голямо удоволствие ще го разпаднат в името на Италия.

Във Франция това е иезуитът Макрон, който беше пробутан при Ротшилд на стажировка. Много добре се видя обаче, че Макрон беше кротък като френски пудел по време на скандала със Скрипал.

Следващия коз на Ватикана е Майк Помпео в САЩ. Втория човек в държавата е привърженик на "Чаеното парти" и борец за свобода от британската корона.

След Брекзит Ватикана засилва позициите си в Полша, като къса с англиканската реформация. Това разбира се за сметка на съюз с православието по линия на Малтийския орден. Полша ще стане ключова държава за разпадането на ЕС.

В Германия Опус Дей подготвя фашистите за борба с Британия.

Иначе към 2020 Лондонското Сити окончателно ще се премести в Хонконг, а идеологическия център на глобалбата финансова архитектура се мести от Швейцария в Сингапур.

Ватикана има още няколко дребни козчета - Виктор Орбан, Себастиан Курц и Андрей Бабиш. Общо взето козовете на Ватикана са толкова много, че Русия като партньор ще трябва само грамотно да отговаря. За тази цел Путин просто трябва смени правителство на лоялни към Ватикана хора. Примерно рицаря на Малтийския орден Сергей Шойгу е идеален за премиер-министър. С една дума ЕС е обречен на разпад.

*Коментарът е от фейсбук