Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кола уби велосипедист в Приморско и се опита да избяга, но впоследствие шофьорът бе задържан СНИМКА: Pixabay
Кола уби велосипедист в Приморско и се опита да избяга, но впоследствие шофьорът бе задържан СНИМКА: Pixabay

Кола уби велосипедист в Приморско и се опита да избяга, но впоследствие шофьорът бе задържан. Катастрофата станала след 14 ч. на кръстовището до автогарата, където има светофар, но в момента не работел.

Колата помела мъжа на колелото, който изпаднал в кома и по-късно е починал в болницата. Жертвата е 30-годишен мъж от Царево на име Ивелин, който е женен с малко дете. По непотвърдена информация шофьорът в колата бил работник в Приморско, който се прибирал от обекта и профучал на кръстовището без да спира, тъй акто нямало светлинна сигнализация. Вместо да помогне на падналия колоездач, той обаче отпрашил в неизвестна посока. Впоследствие се разбра, че е бил заловен по описание от очевидци.

Засега не е ясно дали светофарът е бил повреден и от колко време или просто е бил спиран през зимата, когато в Приморско е пусто.

Случаят идва две седмици след трагичния инцидент с 16-годишния ученик от Гимназията по туризъм в Бургас Костадин Джардов, който бе пометен на пешеходна пътека край Атия и загина намясто.