Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Разчленяването на ЕС е свързано с това, че САЩ имат намерение да погасят дълговете си за сметка на отломките на ЕС.

САЩ спря количествените улеснения (печатането на долари) още в 2014 година. Това разбира се накара транснационалните компании имащи централи в САЩ да дестабилизират ЕС с цел бягство на европейците от евро в долари. Целта е разширяване на доларовата парична база за сметка на останалият свят. Тази операция се провежда с цел ЕС да продължи да се набутва с дългове чрез количествените улеснения на ЕЦБ, а изгодополучател да стане САЩ.

Какво прави САЩ по поръчка на транснационалните компании?

САЩ подготви цяла мрежа от "честни журналисти", които правят разследвания за европейските офшорни зони. Америка има намерение да дискредитира всички европейски офшорни зони с цел крадливия европейски елит да обърне авоарите си в долари и да се премести в американска офшорна юрисдикция.

Наскоро американците връчиха материали на една известна журналистка с цел създаване на Малта-гейт. Замисълът на тази операция беше разкрит от малтийския орден и журналистката беше незабавно ликвидирана.

Според мен убийството на тази журналистка е абсолютно оправдано!

Ситуацията в Испания също е замислена и се провежда от САЩ с цел Америка да реши проблемите с дълговете си върху трупчето на Испания.

*Павел Вълчев във фейсбук