Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Предстоящият мач между Джошуа и Пулев вече генерира сериозен интерес.
Предстоящият мач между Джошуа и Пулев вече генерира сериозен интерес.

Антъни Джошуа се изказа доста ласкаво за следващия си съперник на боксовия ринг Кубрат Пулев. Двамата ще се изправят един срещу друг на 28 октомври на стадиона в “Кардиф”, а британецът даде специално интервю за “Скай спортс”. Популярният телевизионен канал ще излъчва двубоя.

“Мисля, че Кубрат е много талантлив. Печелил е бронз на олимпийски игри (Джошуа е допуснал грешка - брат му Тервел Пулев е 3-и от Лондон, а Кубрат има евротитла - б.а.) и това означава, че не е случаен боксьор. Той е като крал в България и със сигурност ще иска да се покаже в добра светлина”, убеден е Джошуа, който на практика пенсионира легендата Владимир Кличко.

Британецът очаква Кобрата да бъде гладен и свиреп в търсенето на победата.

“Той комбинира прави удари с отдръпване. Познавам този източноевропейски стил и ще трябва да му покажа, че аз съм истинският биткаджия на ринга и крал на бокса”, закани се Джошуа.

Авторитетното британско издание "Индипендънт" пък предрече победа за Пулев, въпреки че всички водещи букмейкъри го обявиха за тотален аутсайдер.

“Джошуа - Пулев е лош и опасен мач - ако главата на британеца не е на правилното място, той ще плати за това със световните си титли”, е заглавието на материала на Стив Бънс.

"Единственото поражение на Пулев в 26-те му мача досега е от Владимир Кличко през 2014 г., а това всъщност е най-добрият двубой на украинеца, чиято кариера е изпълнена с методични победи.

Пулев е нокаутирал или разкървавявал 13 от 25-те си опоненти, които е побеждавал досега, а пътят му от източноевропейската до световната сцена е бил много по-дълъг и труден от този на Джошуа. Той не е нито стар (за най-тежката категория), нито залязващ, нито уплашен. Освен това е внушителен физически. Пулев щеше да размаже американското трио, което миналата година Джошуа победи, за да опази шампионската си титла. Просто Пулев е от България и това не е достатъчно секси дестинация, за да може мачът му с Джошуа да е в Лас Вегас - затова е в Кардиф", логично твърди Бънс.