Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Румен Луканов се завръща.

Дни преди началото на есенния телевизионен сезон Нова телевизия изненадващо реши да свали от ефира си неделното предаване "Комбина". От ръководството на частната телевизия са преценили, че е по-подходящо да пуснат някакво забавно шоу в неделя от 6 до 7, вместо да залагат на публицистика.

Решението даде шанс на "вечния" Румен Луканов да се завърне с неостаряващото му шоу "Сделка или не". В него се изисква от участниците единствено да отварят капаци на кутии, под които се крият различни суми. Номерът е накрая да останат само кутиите с дебелите пачки, които да ощастливят госта на Луканов.

Лесното за преглъщане шоу преди вървеше през седмицата, но сега ще му се даде шанс да изгрее в най-гледаното време в последния ден от седмицата. Интересна ще е битката му за зрителския интерес с публицистичното предаване "120 минути", което върви по същото време в ефира на Би Ти Ви.

Босовете на "Нова" са решили да запазят водещите на "Комбина" - Галя Щърбева и Лора Крумова. Двете ще отидат в "Събуди се", което се излъчва в събота и неделя.

Все още не е ясно каква точно ще е ролята на Галя и Лора, които досега работеха в тандем. Дни преди да се разбере за техния трансфер единият от досегашните водещи на предаването - Деян Веселинов, обяви в ефир, че повече няма да стои до партньорката си Мира Иванова. Веселинов разкри още, че ще прави своя рубрика в сутрешния блок на телевизията "Здравей, България".