Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Инвестицията в логистичната база е на стойност над 80 млн. лв., разположена е на почти 200 000 кв. м и с откриването й се създават 150 работни места. Снимки: Девора Недялкова
Инвестицията в логистичната база е на стойност над 80 млн. лв., разположена е на почти 200 000 кв. м и с откриването й се създават 150 работни места. Снимки: Девора Недялкова

Трябва да мислим за разширяване на Тракия. Асфалтът се превръща в работни места. Това каза премиерът Бойко Борисов при откриването на новия логистичен център на “Лидл“ в България.

Инвестицията в логистичната база е на стойност над 80 млн. лв., разположена е на почти 200 000 кв. м и с откриването й се създават 150 работни места.

Едно време като правихме "Тракия", ми казваха, че асфалта ми се яде. От Пазарджик до Ямбол все едно е Цариградско шосе - и от двете страни заводи. Все едно караш през населено място - и двете ленти пълни, каза премиерът.

Като пуснахме "Тракия помня, че не спряха да говорят, че нямало бензиностанции. Сега са над 20. Всичко това се случи за 7-8 месеца, но трябва да мрънкаме малко.
Отваряме най-големият център на Балканите.
Ако нямаше магистрала "Тракия" щеше ли да го има? , каза Борисов.

"Категорично не", отговори му изпълнителният директор на Лидл България Милена Драгийска.

"Когато създаваме нещо го правим с фокус въху клиентите, но и с ясна мисъл за служителите, но и партньорите. С отварянето на базата показваме това, което правим най-добре - да предлагаме качествени и свежи продукти на добра ценаНяма как да реализираме проектите си без подкрепата на институциите.", заяви Драгийска.
Тя благодари на регионалното министерство, община Ямбол и община Тунджа"

"Да поздравим Милена. Времето си върви, а преди 7-8 години отворихме базата в Елин Пелин. Да благодарим на Милена, че бори демографската криза. Докато прави всичко, има още едно дете.", обърна се премиерът към Драгийска.