Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Племето догони имало невероятни астрономически познания.

Египетските пирамиди са доказателство за извънземен живот.

Мумиите от Наска далеч не са единствените с издължени черепи. Доказателствата, че в древността извънземни са се разхождали по Земята, могат за бъдат открити по цял свят. И най-вече в Древен Египет.

Пирамидите са най-малкото, което може да се припише на посетители от други вселени. И до ден днешен те карат хората да се чудят как една по-малко развита цивилизация от нашата е успяла да построи не една, а множество внушителни пирамиди.

Един блок тежи близо 400 тона, а перфектно изваяната му форма трудно би била постигната без специални машини. Според експертите е почти невъзможно, дори и хората да са притежавали сили, подобни на тези на Супермен, да намерят начин да вдигнат и подредят масивните камъни. Но това не е единствената тайна, която крият пирамидите.

В много от тях са намирани йероглифи, навеждащи на мисълта, че древните египтяни са преживели близка среща с четвъртия вид. Такива например са изображенията на летящи машини, включително и такива от бъдещето като хеликоптери в гробницата на Сет I. Или рисунките, които показват египтяните, боравещи с огромна електрическа крушка.

Съществуват много древни документи като Папируса Тули, който гласи, че в далечното минало в Древен Египет летящи обекти са посетили нашата планета, а монетите, открити в земите на фараоните, но не с техния лик, а с този на извънземни също потвърждават теорията. И докато учените не могат да си обяснят как пирамидите в Гиза успяват да пресъздадат точно колана на съзвездието Орион или как древните архитекти са познавали математическите пропорции - числото пи = 3,14, и златното сечение фи = 1,618, то един фараон създава още по-голям смут.

Ехнатон - предполагаемият баща на знаменития Тутанкамон и съпруг на не по-малко популярната Нефертити, може би е бил потомък на извънземна раса.

А за това, подобно на откритите в Наска мумии, свидетелства изключително издълженият му череп. Ехнатон е изобразяван със змиевидно изражение, яйцевиден череп, силно изтеглена назад тилна част, дълъг врат, изключително дълги крайници, големи бедра и женска гръд. И не, не става въпрос за грешка в отливането на скулптурите, иначе те щяха да бъдат унищожени моментално. Ехнатон наистина е изглеждал така и за това свидетелстват и останките му.

Според някои скептици той е страдал от множество генетични мутации едновременно - синдрома на Марфан, който удължава крайниците и лицето и прави пръстите като на паяк, синдрома на Клайнфертел, който кара организма да произвежда голямо количество женски полови хормони, водещо до гинекомастия - поява на голяма женска гръд.

Синдромът на Фролих пък провокира складиране на мазнини по седалището и бедрата. И макар да изглежда като правдоподобно обяснение, по-реално от потомък на извънземни, то в тази версия има нещо, което я прави невъзможна.

Невъзможно е всички те да се появят едновременно, а мъж, страдащ поне от един от тях, първо, е импотентен и безплоден, нещо, което Ехнатон със сигурност не е бил, след като е станал баща на един от най-великите управници на Египет - крал Тут. И не само - имал огромен харем, две съпруги и около 10 деца.

Тутанкамон също е бил изобразяван с продълговат череп, а мумията му подсказва, че в реалния живот е имал конусообразна. Нефертити и Рамзес II също са изобразявани като представители на друг вид. Всъщност египтяните рядко изобразявали лидерите си като нормални хора, а по-скоро като извънземни.

Пирамидите не се намират само в Египет, а навсякъде по света има изумяващи окото конусови форми. А също толкова известни като египетяните се оказват маите.

Те изчезват от лицето на земята изненадващо и оставят след себе си много въпроси. В дълбините на техните пирамиди са открити документи, маски и скулптури, които подсказват за общуването им с древни извънземни. Вождовете на маите често твърдели, че са пратени от звездите и планетите.

Някои от тях доживели близо 80 години, като крал К'иних Янааб'Пакал, а без наличието на модерната медицина това звучи някак невъзможно. Но още по-изненадваща е гробницата на владетеля. Когато вождът все пак умира, капакът на неговия саркофаг е украсен с изумителна гравюра. На нея царят е изобразен в пилотска кабина, върху лицето му има кислородна маска, ръцете му държат лостове, а краката му натискат педали. А под летателното устройство се виждат пушек и огън.

Начинът, по който изглеждат пирамидите на маите, също буди сериозни размишления. Плоският им връх навежда на мисълта, че са използвани като площадки за кацане от по-развити извънземни раси, които ги дарявали със знание. Макар да са обитавали земята хиляди години преди нас, тяхното разбиране за Слънчевата система е било почти на едно и също ниво с нашето.

Подобно на маите догоните са още една мистерия, доказваща съществуването на древни извънземни. Племето живеело в Западна Африка и притежавало познание, до което съвременното общество се е докопало в продължение на векове. И това, без да има каквато и да било напреднала технология.

Догоните са знаели, че всички планети се въртят около Слънцето, че Нептун, Уран и Плутон, които са открити от човечеството много по-късно, съществуват. Били са наясно, че Юпитер има 4 луни, Сатурн има своите пръстени, а звездите, след своята смърт оставят бели джуджета.

Най-впечатляващото обаче е, че догоните са знаели, че звездата Сириус всъщност е съставена от Сириус А и Сириус Б, която е невидима за човешкото око и бе открита с един от най-напредналите в технологичен аспект телескопи. Те знаели, че тя е гъста и тежка звезда, доста по-плътна от Земята и може би най-тежката материя във Вселената. Преди 20 години, експертите установяват, че Сириус Б тежи точно 2000 паунда на кубичен инч. Точно толкова, колкото са твърдели догоните.

Според документи, датиращи от тяхното съществуване, цялото това знание получили от много грозни същества, наречени номос. Те слезли на Земята с огън и гръм и обещали, че някога ще се върнат в човешка форма, за да я управляват.

Изумителен подземен град в Кападокия, Турция, впечатлява археолозите точно колкото и мистериозните пирамиди. Деринкую е открит през 1963 г. и обявен от учените за абсолютно магическо инженерно дело. Построен на около 85 метра под земята, в който биха могли да живеят повече от 20 000 жители, Деринкую е снабден с всичко - магазини, училища, църкви и домове. Най-интересното е, че скалата всъщност е толкова мека, че са нужни машини на най-високо технологично ниво, за да се сътвори подобно нещо.

Градът Тиауанако в Боливия също буди съмнения за помощ от извънземна раса преди хиляди векове. Твърди се, че между него и селищата, населени с извънземни в Перу има връзка.

Хората там живеели на близо 3962 метра над морското равнище, но също по някакъв начин успели да пренесат камъни, тежащи 450 тона, до върха на своето местообитание. Според учените древните извънземни са им помогнали, снабдявайки ги с антигравитационна технология.

По-интересното обаче е, че на мястото са открити 200 издължени черепа на жреци. Но за разлика от тези в Наска главите на свещениците били умишлено издължавани, но не за да са по-красиви, а за да могат по-лесно да комуникират с по-развитите от тях наставници в Космоса.