Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Луксозното издание на превърналия се в класика наръчник на Силке Шнайдер-Флег излиза в нов вариант на български. Авторът ни запознава с правилата на добрите обноски в бизнеса, семейството и на обществени места. Разгледани са както класическите традиции в етикета, така и модерните варианти, включително онлайн комуникацията. 

Добрите обноски и стил на обличане винаги са на мода. Но те съвсем не се ограничават само до професионалното общуване. За културния човек правилното поведение не остава на закачалката в офиса, а е същност и начин на живот.

В книгата авторът учи как се поздравява и запознава по етикет; за правилното поведение на маса, коктейл, частно парти и на гости у делови партньор; какви са правилата на съвременното общуване – от фейсбук до корпоративния интернет; как се пише перфектна автобиография и мотивационно писмо; какво е подходящото облекло в най-различни ситуации; каква трябва да е устната и писмена бизнес комуникация.

Силке Шнайдер-Флег обръща внимание и на много важен проблем в днешно време - възпитанието на децата в правилата на поведение и общуване. Защото ученето на етикет е добре да започне още в първите години. В книгата има и специална глава за културните особености и тайни на доброто поведение в петдесет различни страни.