Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Васил Лазаров е български бизнесмен, собственик и управител на една от най-големите търговски компании у нас, която предлага замразени и охладени свински, говежди, пилешки меса, разфасовки и риба от Европа и света, както и зехтин, замразени бланширани картофи и зеленчуци.

Вивекта БГ ЕООД е дистрибутор за българския пазар на едни от най-качествените хранителни продукти, с доказан международен статут и традиция. Сред партньорите на Васил Лазаров са компании като Даниш Краун, McCain Foods Limited, Urzante, Aretol, Silver Fern Farms, AFFCO и др.

Друга от дейностите на Васил Лазаров е извършването на транспортни и логистични услуги на вътрешния пазар, а с инвестирането в хладилни камиони, фирмата Викториас ЕООД, управлявана от българския бизнесмен, има за цел да навлезе на пазара на международните превози.

В местната търговска мрежа могат да бъдат намерени продуктите на най-големия производител на свинско в Европа и света – Даниш Краун. The Danish Crown group е глобална месопреработвателна компания. Тя е основен играч на европейския пазар и на говеждо месо, а качеството на продукцията се дължи на дългогодишния опит и традиция, които датират от далечната 1887-а година.

Канадският производител на замразени бланширани картофи и картофени деликатеси McCain Foods Limited е сред новите партньори на фирмата на Васил Лазаров Вивекта. Мултинационалната частна компания е основана през 1957-а година от братята МакКейн в родния им град Флоренсвил, Ню Брунсуик. Днес компанията им е една от най-успешните в бранша, като продукти с тази марка могат да бъдат намерени в хиляди ресторанти и супермаркети по целия свят.

Един от най-качествените зехтини Urzante стъпва и на българския пазар, дистрибутиран от Вивекта БГ ЕООД. Испанската компания е с над 60-годишна история и е базирана в долината на река Ебро. Компанията поднася традиция, качество и свежест на трапезата на потребители от повече от 60 страни в цял свят. Основната мисия на Urzante e да остане вярна на своите принципи: безкомпромисно качество, традиция и уважение към земята и нейните плодове.

Повече от десетилетие сръбската компания Aretol произвежда широка гама замразени зеленчуци и плодове, които вече могат да бъдат намерени и в България.

Silver Fern Farms и AFFCO са две новозеландски компании, които предлагат на родния пазар замразени агнешки продукти, замразено говеждо шкембе. Те се отличават с дългогодишен опит на пазара, като AFFCO, която оперира в сектора от 1904-а година, преработва повече от 150 000 тона месни продукти всяка година.

Дейността на фирмата на Васил Лазаров Вивекта дава възможност на българските потребители да консумират продукти с доказано европейско и световно качество, което е изградено на базата на дългогодишен опит и традиция.