Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

БОМБА: Кайла Пейдж успешно дублира Сара Джесика Паркър в розовите сънища.
БОМБА: Кайла Пейдж успешно дублира Сара Джесика Паркър в розовите сънища.

ПОРНОИНДУСТРИЯТА вече трудно задържа вниманието на масовия потребител.
Еротоманите са преситени от безплатни голотии и перверзии.
След като в продължение на 5 години аматьорските филми за възрастни се радваха на нарастваща популярност, през първото шестмесечие на 2010 г. "риалити-хардкора" отчита
спад в продажбите
Доскоро любимите "съседски" момичета (както са наричани непретенциозните порноактриси от аматьорския бранш) сега са втръснали на всички. Идеята, че можеш да гледаш филм, на който актриса с физическите мерки на твоята съвсем обикновена приятелка гълта семенна течност на задната седалка, вече не вдъхновявава масовия американец. Порноиндустрията не стои със скръстени ръце. За да привлекат вниманието на потенциалните потребители, продуцентите измислиха нова стратегия. Тя в известна степен съживява позабравената слава на луксозните еротични шедьоври от началото на 90-те години. Тогава уважаваното порно все още имаше някаква сюжетна нишка и държеше на лъскавите еротични актриси, които прибираха колосални хонорари. Колкото и да е нелепо, ретро порното се стараеше да се придържа в границите на игралния филм: героите не просто се чукаха пред камерата, но заучаваха реплики, използваха скъпи костюми и декори, а в някои случаи специалните ефекти бяха задължителни почти като в истинското холивудско кино. Този тип еротични филми бяха скъпи за направа и невинаги оправдаваха очакванията. В крайна сметка
не е задължително
сексбомбата с големия бюст, която играе ролята на разгонена гувернантка, да има актьорски талант. Затова диалозите често звучаха прекалено плоско, а сюжетната линия беше елементарна. Изключения от общото правило са някои от култовите порношедьоври на европейското кино, в които преднамерено се смесваха жанрове като трилър, историческа драма и хардкор. Това са времената на режисьори като Марио Салиери, Андрю Блейк и Марк Дорсел.
Днес индустрията за възрастни се завръща бавно към славните времена на "луксозното" порно. Новата вълна хитро експлоатира добре разработени телевизионни сюжети. Така на бял свят се появяват
пародийните порноверсии
на култовите сериали "Приятели", "Зайнфелд", "Досиетата Х", "Спасители на плажа" и "Скрабс" . Тяхната цел е да покажат какво би се случило с любимите телевизионни герои, ако зрителите можеха да надникнат в интимния им живот без цензура. Палавите порнопродуценти не пожалиха и бившия губернатор на щата Аляска Сара Пейлин. Тя има честта да участва задочно в двучасов брутален хардкор филм. В него актрисата, която изпълнява ролята на най-сексапилната кандидатка за вицепрезидент на САЩ, изчуква всички партийни водачи на местно ниво и накрая прави зрелищна свирка в овалния кабинет.

Римейк на "Сексът и градът"


БРОЕНИ
седмици, след като излезе игралното продължение на "Сексът и градът", предвидливите порнопродуценти заснеха своята версия на историята за четирите градски момичета.
В нея те се чукат като нимфоманки, без капка свян пред камерата. Разбира се, имената на героините са същите, но актрисите са различни. Удивителна е приликата между Сара Джесика Паркър и изгряващата порнозвезда Кайла Пейдж. Общото между тях е, че изпълняват ролята на палавата журналистка Кари Брадшоу, но британски таблоид наскоро си направи шега и публикува две снимки, под които стоеше закачливият въпрос: "Познайте коя е истинската Сара Джесика Паркър?!" Така Кайла Пейдж стана известна още преди премиерата на порноверсията на "Сексът и градът".
Трябва да признаем, че русокосата двойничка на Сара Джесика Паркър върти доста умело котенцето си на големия шиш на Тузара, а след това му засмуква топките с неподправена наслада. Филмът не блести с особени сюжетни достойнства, но внася нова феминистка нотка в историята на четирите приятелки. Финалът е наистина грандиозен! Кари Брадшоу, Саманта, Шарлот и Миранда отмъщават на мъжете, като си организират лесбооргия, в която взаимно си вкарват огромни силиконови вибратори... до пълна изнемога.