Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ПАЧКИ: Щастливият младоженец е приготвил тлъста сума за циганския оркестър.
ПАЧКИ: Щастливият младоженец е приготвил тлъста сума за циганския оркестър.

С ЦИГАНСКИ оркестър, тлъсти пачки, 600 гости, неспирен купон почти 24 часа фокпевецът Константин най-накрая се ожени. Веселбата започна малко след залез слънце и продължи до късните часове на следващия ден. Гостите на Константин и булката му Надя нямаха търпение да приключи подписването на гражданския брак, за да започне веселбата.
"Добре, че мина официалната част, за да продължим както ние си знаем. Ергенското парти на Коцето беше 24 часа, сега запазваме традицията и на сватбата", каза близкият приятел на Константин Борис Дали. Колежката му Андреа също нямаше търпение за същинския купон.
"Уморих се, сега като си пийна, ще се оправя", каза Андреа. Русата певица, заедно с пристигналата по-късно Преслава и Софи Маринова се отличиха като най-големите танцьорки на дансинга. Въпреки неудобните си обувки Софи танцува до рано сутринта.
"Пак не хванах букета, явно няма кой да ме вземе, стара мома ще си остана", ядоса се Софи Маринова, след като колежката й Лияна грабна сватбения букет на Надя пред очите й. Примите на Пайнер се изолираха на отдалечени маси и се забавляваха отделно от останалите гости. Директно за веселата част пристигнаха Магда и скандалният й приятел Красьо Черния. Кметът на Пловдив Славчо Атанасов, който венча влюбените, седна на една маса с бившия собственик на "Най-клуб" Петър Лашов и новата му приятелка. За сватбата на годината бяха подсигурени обилно количество уиски и ракия, производство на бащата на булката.
"Много е хубава ракията", похвали я и певицата Тони Дачева. След края на сватбата Константин призна, че са изпити общо 250 бутилки уиски.

Родителите на булката:

Трудно я дадохме

"ТРУДНО дадохме нашето момиче. Тя е много млада и не искахме да се омъжва толкова рано. Константин много време се пазари с нас и накрая отстъпихме", призна бащата на Надя д-р Петър Стоянов. Той е един от най-известните мозъчни хирурзи у нас. Майката на Надя Цветанка е психолог. Това й помогнало бързо да прецени бъдещия си зет.
"Веднага разбрах, че зад неговата привидна наивност се крие един улегнал мъж. В нашето семейство чалга не се слуша, но Константин е добро момче", казва майката. Тя признава, че е имала разговор на четири очи с певеца.
"Предупредих го. Гласуваме му огромно доверие и ще стане лошо, ако не го оправдае. Сигурна съм, че те ще са щастливи", казва тъщата. От своя страна, свекървата Марияна също хвали снаха си.
"Добро момиче е, не е някоя лигла."

 

СЕМЕЙСТВО: Константин и Надя разрязват сватбена торта пред погледа  на приятели и родини.
СЕМЕЙСТВО: Константин и Надя разрязват сватбена торта пред погледа на приятели и родини.
АВЕРИ: Магда и Красьо Черния поздравяват младоженците.
АВЕРИ: Магда и Красьо Черния поздравяват младоженците.
НА ЧЕТИРИ ОЧИ: Галена разговаря с шефа си Митко Димитров.
НА ЧЕТИРИ ОЧИ: Галена разговаря с шефа си Митко Димитров.

КОМПАНИЯ: Бизнесменът Петър Лашов(вдясно) и кметът на Пловдив Славчо Атананос се веселиха на една маса.
КОМПАНИЯ: Бизнесменът Петър Лашов(вдясно) и кметът на Пловдив Славчо Атананос се веселиха на една маса.