Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Световноизвестният ни мореплавател от 1990 г. е член на НКС на СДС. През лятото на 1991 г. заедно с Блага Димитрова са приети в палатковия лагер на протестиращите депутати, за да участват в гладната стачка, присъединявайки се към Протеста на 39-имата срещу приемането на Конституцията. В периода 1991-1994 г. е депутат в 36-тото Народно събрание.

Грешката започна още преди 20 години, когато СДС стана партия. Тогава бяха разгонени повечето от интелигентните хора и се направи така, че те вече не виждаха смисъл, защото никой нямаше нужда от тях. По-късно всички прекрасно си спомняме събитията, когато изгубихме изборите и се създаде ДСБ - един страхотен рецидив. След това имаше много други. Дали заради егото на лидерите на десните партии, или заради някакви поръчки, но не можаха да се обединят.

По този начин сега нито една тъмносиня партия не влезе в парламента, а комунистите си вдигнаха два пъти броя на депутатите. Единственото положително за десните е, че ако скоро има предсрочни избори, вероятно ще им уврят тиквите и ще се обединят. Доказа се, че разединено дясно просто не може да има - 20 години губят. Може да има и различни други обяснения - вероятно една част са гласували за ГЕРБ

само за да не се върне

БСП на власт,

друга не са гласували, а пък трета е гласувала почти насила за Реформаторския блок заради очакванията, че той ще влезе и да не си загубят гласа.

Като един от първите седесари си мисля, че някои редовно получават поръчки и ги изпълняват.