Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Как Fhl.bg, съумя да се отличи и наложи като бранд сред хилядите предлагащи хранителни добавки?

Fhl.bg съвсем не е от обикновените онлайн магазини за хранителни добавки, той е Мисия-Фитнес и Здраве

За екипа на Fitness and Health Lifestyle-FHL, това не е работа, а начина ни на живот. Ние сме това което представяме, така живеем, с Фитнес и Здраве и за това, за нас не е трудно. Споделяме опит и информация натрупвани с годините, с хора единомислещи и живеещи като нас. Няма реклама, няма натрапване! Общи идеи и посока, това спечели доверието на феновете ни, а това е безценна инвестиция. Ключа е в това, че не търсим само ползи, а искаме да сме полезни, и удовлетворени от работата си.

Връщайки се през годините, смело може да заявим "Да, ние успяхме" въпреки силната конкуренция и много трудности! Когато спечелиш Доверието и Уважението, това е истински успех. За нас "Клиент", е търговско понятие, хората за нас са съмишленици а не клиенти. Едни от нас, със същите идеи и начин на живот, но им липсва достатъчно знания и опит, за да могат да ги реализират. Изготвянето на фитнес програма и индивидуален хранителен режим, не е лесно и са нужни доста знания и умения. Ние съзнателно поемаме, тази огромна Отговорност.

Пътят до успеха е труден, но носи Удовлетворение -Наслаждавайте му се

В днешно време, да постигнеш успех в каквато и де е област, изисква огромни усилия и отдаденост. Но, не изпитваш ли наслада и удовлетворение по пътя, който извървяваш, колкото и да е трудно, наистина не си заслужава! Ако обичаш работата си и Вярваш в идеята, този път носи наслада и удовлетворение, независимо, че е труден. Целите Рано или късно се достигат стига да си упорит и последователен. Лично за мен е по-трудно да нямаш цели.

FHL е Бранд от който, можете да пазарувате добавки онлайн сигурно и лесно

Фитнес и Здраве в София е Магазина за хранителни добавки, който се наложи още през първите години след появата си заби гордо Лидерското знаме. Черковна 60- София, стана център за всички любители на фитнеса и здравословния живот и перла в короната на Бранд FHL. Това не е чудно за никой, защото хората избират качество и сигурен произход на хранителните добавки, което Бранда гарантира. Ето защо, на нас се доверяват известни спортисти и треньори. Още с влизането си в магазина, клиентите са шокирани от огромния избор и наличности на повече от 30 марки хранителни добавки известни в световен мащаб.

За да сме полезни на всички наши съмишленици, изградихме мрежа от онлайн платформи и магазини за хранителни добавки. Сега FHL - Фитнес и Здраве, е доказан Бранд с едни от най-посещаваните онлайн магазини за хранителни добавки (www.Fhl.bg , l-carnitine.bg, fitnessdobavki.bg, creatine.b, green-coffee.bg) и повече от 60 информационни сайта. Този успех не е само заради цените на хранителните добавки, той е плод на дългогодишна работа и предоставяне на ценна информация, която можете да намерите в сайтовете. Така избора на хранителни добавки е по-лесен и взимате информирано решение. Това носи спокойствие и увереност в правилния избор с което печелим, не клиент а приятел.

За улеснение на всички сме разделили хранителните добавки в 160 категории, така са групирани над 10000 продукта според Вашите цели и приоритети.

Отслабване с Хранителни добавки

Фет бърнъри и Л-карнитин, www.fhl.bg/products/listing/64/techen-l-karnitin.html , това е категорията с най-много търсене и съответно предлаганите добавки са хиляди, как да се ориентира човек, за да направи правилен избор. Точно тук е работата на нашите квалифицирани консултанти, които Ви дават точната информация и индивидуален избор за всеки. Когато целта е "Отслабване" избора на хранителни добавки е особено важен, защото това което работи за един, съвсем не е ефикасно за друг.

За да Ви спестим лутане, хвърлени пари на вятъра и негативни емоции ние предлагаме безплатна консултация за всеки клиент. Ние, не сме от търговците на хранителни добавки, които се опитват да ви пробутат продукт на всяка цена. Ние сме екип с дългогодишен опит имаме достатъчно отзиви и наблюдения от ефекта на добавките за отслабване. И следим всяка новост и съставка пусната на пазара, така можете да сте спокойни, че в онлайн магазините ни www.l-carnitine.bg и www.green-coffee.bg, сте попаднали на правилното място и пестите пари и време.

Имам лична неприязън, към продажбата на празни очаквания и Илюзии. Не се подиграваме с доверието и отговорността за здравето на хората. Предлагаме само най-доброто и доказали се в практиката добавки за отслабване. Вашите цели-отслабване, са наш ангажимент, ако искате да извървите трудния път със нас, няма да сбъркате.

Протеините и Фитнес добавките от Fhl

Протеините и аминокиселините са най-търсените фитнес добавки, и вече всички знаят, къде протеина е на най-ниски цени! Протеин от fitnessdobavki.bg е с гарантирано най-достъпна цена онлайн! Можете да изберете Протеини и аминокиселини от различен източник- суроватъчен, телешки, матричен, яйчен, казеин, растителен. Суроватъчния протеин естествено е цар на пазара, заради своята висока биологична стойност и усвояване. Whey protein е лидер но през последните години се повишава интереса и към другите видове протеини. Аминокиселините са разградени протеини, с които можете по-бързо да запълните дефицитите на белтък и да захраните тренираните мускули. Така се качва чиста мускулна маса по натурален и здравословен начин.

Чисто качване на мускулна маса с Хранителни добавки

Когато става въпрос за мускулна маса, тогава краля е хранителната добавка Креатин. Креатина е доказано ефективен, и безопасен а цената е достъпна за всеки. Има особености, които са важни при избора на creatin. Както относно неговия прием, така и от формата, в която ще го приемате-креатин монохидрат, кре алкалин, креатин етил естер, креатин хидрохлорид. Тук отново може да се доверите на нашите консултанти и да изберете най-подходящия за вас, според периода, в който се намирате и Вашите индивидуални особености.

В онлайн магазина creatine.bg сме заложили на всички най-нови видове креатин и креатинови матрици. Можете да сте сигурни че ще изберете креатин на най-ниска цена и получавате безплатна консултация за да избегнете странични ефекти.

Витамини

Безспорно Витамините са най-търсената хранителна добавка за масовия потребител. През последните месеци особенно се шумя около Витамин б12. Дефицитът на vitamin b12 може да нанесе доста здравословни проблеми. Ето защо е добре да сте информирани отсносно неговото действие. Разчитайте на полезна информация и отностно прием на Витамин Е, Витамин Д, Витамин C и тяхното значение за здравето.

Fhl.bg е Платформа плод на дългогодишен труд, желание и опит на целия екипа на Фитнес и Здраве. Гамата от хранителни добавки расте постоянно, а с нея от www.fhl.bg, ще получите и ценна информация относно диети за отслабване, фитнес програми и упражнения.