Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

НЕВИНАГИ порноактрисите са празно­глави силиконови красавици, които са избрали звездната еротична кариера, за да натрупат богатство и слава.
Биографията на 31-годишната американка Дана де Арманд показва, че и едно съвсем обикновено момиче с умствен потенциал
над средния
би могло да се превърне в любима еротична фантазия за милиони мъже.
В интервю пред списание "Бизар" Дана де Арманд твърди, че станала еротична актриса от любов към изкуството.
"Всъщност порното никога не ме е привличало. Дори и сега, когато се снимам в хард филми, не обичам да ги гледам. Не ме възбуждат", откровено споделя сексапилната американка.
В университета Дана започнала да посещава курсове по история на изкуството.
"Увличах се от чертежите на Леонардо да Винчи. Веднъж съвсем случайно, докато вървях по улицата, попаднах на рекламна листовка, в която бяха показани модели на механични сексмашини. Те бяха конструирани така, че да загатват за съвкупяващите се човешки тела. Заприличаха ми на скици, подобни на тези, рисувани от Леонардо. Заинтригувах се. След месец реших да си купя такава машина и
да я изпробвам
вкъщи", разказва ексцентричната брюнетка. По незнайно какви причини Дана де Арманд решава да филмира съвкуплението си с механичната сексмашина и да го качи в профила си в My Space. Клипът става хит. Към него проявяват интерес и калифорнийските порнопродуценти. До този момент Дана не печели пари от странните си еротични приумици.
"Едва като придобих собствена популярност в интернет,
получих предложение
да се снимам в порнофилм с брутални анални сцени. Предложиха ми 20 000 долара за участието и приех, защото ми беше интересно да експериментирам с истински пенис пред камерата", саркастично уточнява палавата брюнетка.
След този момент Дана де Арманд се превръща в любима порноактриса на милиони американци.
"Нямам обяснение на този феномен. Не съм лъскав модел от кориците на мъжките списания. Съвсем обикновено момиче съм. Може би затова американците ме харесват. Те се умориха от напомпаните със силикон красавици, които правят механичен и
неестествен секс
пред камерите", философски разсъждава Дана де Арманд.
Днес тя има зад гърба си два престижни порнооскара - за най-добра анална сцена. Докато се снима във филми за възрастни, някогашната състезателка по фигурно пързаляне завършва кинорежисура и продуцира два документални филма, които изследват как младите американки избират да участват в кастинги за порнофилми.

Първо слава, после секс

Дана е дете на офицер и университетска преподавателка.
Тя е родена във Форт Браг. Това е наименованието на прословутата американска военна база, в която през 70-те и 80-те години са провеждани опити за "психически шпионаж". Подготвяните там екстрасензорни бойци е трябвало да се доберат до военните тайни на противника със силата на телепатията. Не е ясно дали бащата на Дана е бил замесен в тази необичайна дейност, но със сигурност може да се твърди, че бъдещата порноактриса израства в семейство на широко скроени родители, които всячески насърчават самостоятелното мислене и артистичните заложби на дъщеря си.
На 15 години Дана де Арманд тренира фигурно пързаляне и участва като статист в някои от филмите на Уолт Дисни.
"Аз не съм типична порноактриса. Повечето от моите колежки твърдят, че към еротичната индустрия ги тласнало тежкото им детство, липсата на внимание от родителите и трудните години на съзряване през пубертета", ще заяви 10 години по-късно палавата брюнетка. И уточнява: "Имах съвсем нормално детство. Обичах да чета книги и да мечтая..."
Бъдещата порноикона е срамежливо и умно момиче, което постига отличен успех в колежа и сравнително късно започва да обръща внимание на момчетата.
"На 16 г. съучениците ми вече правеха секс. Аз бях "задръстена". Не изпитвах потребност да се напивам и да прелъстявам връстниците си" - спомня си Дана.
Когато навършва пълнолетие, чаровната блондинка става танцьорка в скъп нощен бар в Орландо.
"Направих го заради експеримента. Нямах нужда от пари. Моите родители са ме подсигурили. Просто ми беше интересно да се запознавам с нови хора и да танцувам."
Вероятно кариерата на Дана де Арманд би тръгнала в съвсем различна посока, ако 21-годишната брюнетка не създава свой собствен сайт в My Space. Там тя качва клипове със свои еротични танци. Но освен това публикува поезия, есета, споделя любимата си музика. За кратко време профилът на неизвестната Дана де Арманд се превръща в интернет сензация. За 6 месеца за страницата є гласуват над 300 000 посетители. "Всъщност станах известна, преди да реша да се занимавам с порно. Това е основната разлика между мен и моите колежки. Повечето от тях избират да се съблекат и да правят секс пред камерата, за да получат популярност. А евентуално след това всички се надяват известността да започне да им печели пари", уточнява горещата брюнетка.