Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Винаги съм възприемала живота като магия...

Вярвам от дете до днес в чудеса...

Вярвам, че ако знаеш как да мечтаеш, мечтите винаги се сбъдват...

Преди 8 години бях на концерт, който не ме впечатли особено. След това с Мария Колева (разкошна моя гимнастичка, световна шампионка и сребърна медалистка от Олимпиадата в Атланта и много интелигентно, и интересно момиче) отидохме на пицария и започнахме да си говорим. С нея винаги си говорим смислени и красиви неща. И както винаги се случва при мен - като светкавица ме осени една невероятна идея, която за секунди превърнах в божествено красива мечта. Говорех на Мария разпалено и двете започнахме да виждаме чудни картини. Виждах всичко, за което мечтаех... със сърцето си...

Тази мечта оттогава е в сърцето ми и си чака времето, но умът ми я беше забравил.

Преди дни, веднага след като участвах в телевизионно предаване да се обяснявам, заради нападките на Нешка, тръгвайки си от студиото ми се обади много известна и осъществена личност. Нито дума не ми каза за измисления скандал. Ясно, кратко и с категоричност в тона си, думите на тази личност в контекста означаваха следното: "Илиана, каня те в проект, който ще изпълни една твоя мечта, която се роди в сърцето ти в една пицария преди 7 години!"

Получих предложение, което изстрелваше мечтата ми в друга галактика...

Обичам Бог...

Обичам Силата...

През целия ми живот когато най-малко очаквам ми праща посланието:"Ейййй, смело напред! Никога не те забравям! С теб съм!"

Как да не вярвам?!

Няма значение дали ми вярвате, но аз познавам ТАЙНАТА НА МЕЧТИТЕ.

*От фейсбук