Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Има агенция за закрила на детето, а агенция за закрила на родителите няма.
Някои "съкровища" имат способността да пищят и да се въргалят садистично до пълното изхабяване на родителя. Особено, ако същия е добричък, търпелив или тъпоумен. За да не се обидят разни хора и да се припознаят в тази квалификация - "тъпоумен" ще дам конкретен пример. Във съседният апартамент на блока в който живея...живее семейство с малко дете, към 4-5годишно... Всяка вечер от 20.30ч до около 23.30ч, двамата родители водят преговори с "ангелчето" да си легне...Обръщат се към него с "Ангелче"... - Айде Ангелче, да спиш маме, айде моля те, айде Ангелче...предполагам, че са чели някакви книги и го възпитават да бъде свободно, умно, красиво, да свири на английски, и да има собствено мнение и високо самочувствие.
Ангелчето, обаче е професионален изрод, садист и сериен удушвач...който крещи пронизително, тича из всички стаи троши каквото му попадне под ръка и хвърля играчки през прозореца (когато е отворен) и кърти крехките панелни тапети с детското си самодоволство.
Чувам след 132-рото звуково изстъпление, как майка му казва тихо с благ и всеопрощаващ глас...- Не е хубаво така да правиш маме, не е... В яда си, започвам да си мисля, че е биволица, а не човек ...която е способна с мекия си майчин глас да повтаря "не така маме" докато по лицето и се стича кръв смесена с пюре от детско бурканче, което ангелчето току що и е разбило в морното майчино чело...
Или пък с милите си пухкави ръчички и е забил малката си детска виличка малко над коляното...
Срещал съм семейството извън апартамента, приятни, нормално изглеждащи хора...ангелчето също.
Има деца, които са противни като малки и после се оправят.
Други си остават отвратителни. Трети са с маски цял живот и разбираш, че не струват, чак когато е прекалено късно...и тн.
Както и да е...тазвечершната програма, току що свърши...
Ангелчето май задряма...е гати колко е тихо в тоя квартал, ужас, сега как да заспя...