Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА:ХРИСТО РАХНЕВ
СНИМКА:ХРИСТО РАХНЕВ

Реалният победител на тези избори съм аз, защото получих най-високия мажоритарен вот за всички времена в България. Постигнах го не защото съм Веселин Марешки, а защото съм представител на всички свободни и мислещи хора, които искат истинска промяна.

В САЩ не сработи манипулацията, че Тръмп няма да спечели, и той смаза системата. За съжаление в България манипулацията, че аз нямам никакви шансове и ще съм на десето място, обезвери голяма част от нашите симпатизанти и те не излязоха да гласуват.

250 000 души, които са искаха да ме подкрепят, заради манипулациите пренасочиха гласовете си към Румен Радев. Ако махнем тези гласове от неговия резултат, заедно с тях щяхме да имаме около 18%, а Цачева – 21%. Сега трябваше аз да съм на балотаж и в момента да се случва това, което се случва в САЩ.

За съжаление нашите избори бяха два дни преди техните. В САЩ като по-стара демокрация успяха да надскочат пропагандата, че един богат бизнесмен не може да бъде президент. За съжаление в България трябва да минат още 5 години.