Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Един човек умира на улицата заради бавна Бърза помощ. Излиза заместник министър и обяснява, че за всичко били виновни записващите адреса. Преди това министърът обясни как всички лекари в Бърза помощ получавали над 2000 лева заради незапълнените бройки и как до 2020 година ще купят 600 нови линейки. И не можело линейките да чакат по бензиностанциите, щото имало само един център.
И това ще мине и замине - имало човек, няма човек. 10 минути обяснения по телевизията на един министър - толкова струва живота на един човек. За един ден приказки,могат да обяснят за сто загубени живота.
Ама обясненията не топлят, нито ще върнат живота на човека, нито ще спасят следващия. Трябва действия
Трябват тези 600 линейки днес, преди 1,3 млрд. за два непотребни реактора, преди 32 стадиона в села с по 200 души старци, преди новите автомобили на НСО или НС
Трябва заплатите на лекарите и всички служители там да са високи за да ги има тези служители, при това ги искаме ги преди заплатите на охраната на НСО, преди заплатите на ЦИК дето някой трябва да им даде справка за разстоянието Лондон - Глазгоу и преди петте бона за съветници на всеки депутат
Трябва и места за повече центрове, при това преди да продавате поредния държавен или общински имот за жълти стотинки, защото повече центрове означава по-бърза бърза помощ.
Лекарите искат охрана - ще им я дадете, щото там ще е 100 пъти по-полезна, отколкото НСО да охранява Пеевски или Доган или някоя пазаруваща си лелка.
Трябват и обучения на кадрите, и тези обучения струват по-малко от петте милиона дето ще платим на депутатите за да си почиват един месец преди избори.
И не ни обяснявайте, че не става - ако не можете, признайте си и си вървете.И ако се чуват гласове, че ще гоним политици и съдии с камъни - да знаете, че е истина.

* Коментарът е от фейсбук