Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

АКО едно време на изток от Берлинската стена се опитваха да правят социализъм с човешко лице, днес отвъд океана умните продуценти на филми за възрастни вече говорят за "порно с човешко лице". То е перверзно, но и полезно, тъй като има за цел да спаси от разпад американските семейни ценности. Статистиката е повече от тревожна: приблизително 40% от браковете в САЩ завършват с развод на петата година от съвместното съжителство. Нито църквата, нито високоплатените брачни консултанти са в състояние да запазят традиционното американско семейство. В тази бедствена ситуация порноиндустрията пусна нова поредица от хардкор филми, чиято цел е да насърчи наплашените от
брачния хомот
американци да казват по-лесно "да" под заветното венчило. Порносерията The Wedding Day се радва на изключително топъл прием сред еротоманите и вече е запазена марка за известната порнопродуцентска къща New Sensations/Digital Sin. Културологът Антъни Брий е категоричен, че по този начин "големите риби" в индустрията за възрастни се опитват да легализират в очите на общественото мнение своя "аморален" бизнес: "Ако преди 20 години порното се гледаше тайно предимно от млади мъже, днес е масово забавление. Много американски двойки гледат порнофилми заедно и това е част от любовната им игра. Под влияние на хардкор филмите днес аналният секс и семеизпразването в устата на партньора са толкова естествени, колкото отнемането на девствеността в първата брачна нощ
преди 100 години. Когато порното е социално-ангажирано и алтруистично настроено, тогава вече няма нужда да го гледате тайно. То се превръща в част от лечебния процес на брачната консултация. Така порноиндустрията сега разполага не само с пари, но и с позитивен имидж, който доскоро беше немислим в консервативно общество като американското", допълва Антъни Брий. Казаното от уважавания калифорнийски културолог се потвърждава и от факта, че вече за много американци професията "порноактриса" не се възприема като нещо срамно. Някои от новите порноикони са чести гости в рейтингови телевизионни предавания и се радват на огромна популярност. Една от тях е звездата от порнопоредицата The Wedding Day ("Сватбеният ден") - Ашлийн Брук.

Един обикновен сватбен ден...
В пристъп на предсватбена треска мадата Ашлийн изчуква дузина приятели на бъдещия си съпруг. Това се случва само няколко часа преди пищната брачна церемония. Действието се развива в къщата на родителите на Ашлийн. Бъдещата булка мери заветната бяла рокля, когато в стаята случайно влиза единият от шаферите. При вида на разкопчаното деколте той получава ерекция. Ашлийн се разплаква пред огледалото, защото е в стрес от неизвестностите на брачния живот. Тогава шаферът се опитва да я утеши с приятелска прегръдка. За нещастие еректиралият му пенис се закача за сватбената рокля.
Бъдещата булка усеща
колко е твърд с хълбока си. Тя, уж без да иска, докосва с ръка набъбналия под панталоните фалос. Двамата се поглеждат виновно, но Ашлийн не издържа на напрежението и изважда чевръсто пениса на шафера - засмуква го с уста.... така започват приключенията на палавата булка. Докато тя чука наред гостите на сватбеното тържество, младоженецът бори стреса от брачния хомот с приятелките на половинката си. Минути преди да слязат при гостите и да кажат заветното "да", Ашлийн и бъдещият й съпруг се изчукват тайно в тоалетната и се вричат във вечна вярност. След като са полудували на воля, двамата луди-млади вече са готови да се венчаят. Според културолога Антъни Брий порнопоредицата The Wedding Day е идеален начин за освобождаване от предсватбеното напрежение: "Сюжетът е по-скоро пародиен, но ясно показва, че с поставянето на венчалните халки животът не свършва. Повечето от разводите в Америка се дължат именно на прекалено големите очаквания и отговорности, свързани с брачния живот. Бясната сватбена оргия освобождава младоженците от стреса и им помага да погледнат с нови очи на брачните перспективи: така те разбират, че са един за друг и че другите пениси и вагини нямат никакво значение за тяхното общо щастие", обобщава философски Антъни Брий.

 


Ашлийн Брук вече не се срамува

25-годишната блондинка е една от малкото порноактириси, които не се крият зад измислени артистични псевдоними. Ашлийн Брук става звезда още с първия си хардкор филм през 2006 година Ashlynn Goes to College ("Ашлийн отива в колежа"). В четири поредни години печели осем награди на престижните порнооскари в Лас Вегас. Ашлийн е типична представителка на новата вълна "луксозни" порноактриси - годишните й хонорари възлизат на няколостотин хиляди долара, а в подписания от нея договор изрично се казва, че "актрисата може сама да избира в какви сцени да участва". Сексапилната блондинка
е на върха на славата си, без да прави компромиси със своите морални ценности. Във времена, когато колежките й са готови на всичко, за да получат роля, Ашлийн категорично отказва да гълта семенната течност на екранните си партньори и да участва в анален секс. "Това момиче има класа" - така известният порнорежисьор Роко Сиферди коментира отказа на русокосата американка да бъде пронизана в дупето срещу хонорар от 9 хиляди долара.
През 2009 година Ашлийн Брук режисира първия си порнофилм. Момичето от Средния запад, което на 18 години е продавало коли втора употреба в родния щат Оклахома, днес е една от най-добре платените порноактриси в САЩ. В едно свое интервю Ашлийн Брук твърди, че започнала да гледа порно още на 14 години и от тогава мечтаела за звездната кариера на еротична актриса.