Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бизнесменът посрещна 60-ия си рожден ден на о. Миконос, американката прави страхотно шоу.

Приятелката на Григор Димитров - Никол Шерцингер, се е отдала на самотна почивка на райския гръцки остров Миконос, съобщиха преди дни част от българските медии. Почти по същото време друга част от родните журналисти осведомиха своите читатели и зрители, че певицата е получила предложение да пее на световноизвестен бизнесмен.

Ето че дойде време "168 часа" да намести въпросните събития в правилните кутийки от пъзела и да съобщи цялата истина. Американската попдива наистина пристига на Миконос, за да пее на 60-ия юбилей на Васил Божков.

Смятаният за един от най-богатите хора не само в България, но и на целия Балкански полуостров кани най-близките си приятели за четиридневно парти по случай рождения си ден. На 29 юли хазартният бос чукна шейсет лазарника. С частни самолети на Миконос пристигат и негови съдружници от други кътчета на планетата. Сред тях са и гръцки бизнес партньори на Божков. Именно те след това разказват пред свои приближени колко доволни са останали от шоуто на Никол Шерцингер

И така, от уста на уста достоверната информация пристига и в България. Шерцингер изнася бляскаво шоу, каквото би направила и на огромен стадион в някоя европейска столица. Екипът й също се постарава да впечатли с хореография и светлинни ефекти гостите на собственика на "Нове холдинк".

Хонорарът на певицата съвсем естествено ще си остане в дълбока тайна. Знае се обаче колко прибра певицата от дубайски шейхове, за да пее на тяхно парти през 2012 г. Според в. "Сън" тогава американката е извивала талантливия си гласец в продължение на 45 минути за сумата от 1 млн. долара. Тя също така е известна и като най-скъпо платения член на журито в историята на музикалното риалити "Х фактор". През юни тази година тя се договори за рекордните 1,8 млн. британски лири, за да влезе в шоуто. Добрата сделка предизвика напрежение вътре в журито. Жената на Ози Озбърн - Шарън, се обиди, че на нея й дават само 1,7 млн. лири. 

Как се опита да заблуди феновете си популярната певица четете в хартиеното издание.