Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В началото на седмицата за вас важи с пълна сила "скромността краси човека". Не бързайте да се хвалите с новите делови предложения, защото не е изключено някой да ви измести и да заеме мечтаното от вас място. Посещение или обаждане на ваши приятели ще ви ядоса, защото отново отправят към вас искания за финансова помощ. Не проявявайте лекомислие и не давайте заем. От понеделник преценете кои са истинските ви приятели. Бъдете внимателни в действията си и успехът е с вас. Не налагайте мнението си с агресия. Не позволявайте да ви занимават с неща, които не ви интересуват и ви губят времето. Трудностите преодолявате с лекота. Деловите срещи са ползотворни, ако са планирани предварително. Забравете намерението си да се срещате с непознати хора. Разговорите на работното ви място ще бъдат успешни, ако са само с вашите колеги и ако не налагате мнението си и не спорите. Вие сте силната страна и те ще го разберат само ако сте тактични и умерени.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично. Заредени сте с достатъчно сили, за да се чувствате във форма. Предпазвайте се от травми и не натоварвайте бъбреците си с течности. Не се преуморявайте. Прекалено сте напрегнати.

ЛЮБОВ Обсебени сте от мисълта за любимите си хора и искате час по-скоро да бъдете с тях. Бъдете нежни и се отдайте на чувствата си. Не съсипвайте хармонията заради нежеланието ви да се лишите от свободата си.