Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЗАщО: Продуцентите на “Биг брадър фемили” скроили не един и два неприятни номера на треньора по карате Цончо Колев.
ЗАщО: Продуцентите на “Биг брадър фемили” скроили не един и два неприятни номера на треньора по карате Цончо Колев.

ПРОДУЦЕНТИТЕ на “Биг брадър фемили” използваха мен и съпругата ми. Само един от примерите е от шоуто “Цената на истината”.

Очаквах, че както на всички други ще ни задават интимни въпроси. За това бях подготвен. Изведнъж, когато отидохме там, мен ме питаха само за политика. Не го очаквах, и съвсем естествено.

Дори това не ме подразни толкова много, колкото фактът, че ми бяха изопачили отговорите. Никога не съм мислил и не бих казал, че Алексей Петров е трябвало да отиде в затвора преди десет години. Не съм прокурор, нито съдия, как да съдя подобни неща. Не съм и на 20, няма сам да си сложа главата в торбата. Моят отговор беше - ако наистина са верни обвиненията за Алексей Петров, то той още преди десетилетие трябваше да е в затвора.

Това “ако” беше много важно

То беше изрязано в рекламите. Продуцентите си направиха рейтинг, но защо трябваше да бъде по този начин”, обяснява специално за “168 часа” треньорът на Бойко Борисов и Алексей Петров, както и финалист от “Биг брадър фемили” Цончо Колев. Месец след края на шоуто Колев разяснява всички митове около шоуто. Самият той остава с

доста смесени чувства

от участието си във фамилното риалити. Освен некоректната постъпка около “Цената на истината”, Колев изпитва трудности и в личния си живот. И той, и съпругата му остават без работа. Заради дългия престой във фамилната къща, София напуска службата си. До ден днешен никой не е потърсил Цончо и София, макар и двамата да са доказани професионалисти. Освен че изпитват трудности с намиране на работно място, Цончо и семейството му трябва непрекъснато да се примиряват с митове за техни милиони и къщи във Флорида.

“Какво ли не изписаха за мен - че получавам гигантска пенсия от Щатите. Всъщност имам три години до пенсия. В момента не ми се полага нищо. А когато я получа, ще бъде от порядъка на 700-800 долара. Идея си нямам защо изкараха мен и жена ми едва ли не милионери, дошли в шоуто на почивка”, диви се на несправедливите упреци към себе си треньорът. Той има собствено мнение и относно победителите Ели и Веско Кузмови. “Най-много ме подразни финалът. Там показваха колко двамата се обичат и как се грижат за децата си. Бях вътре в Къщата, но подобно нещо не бях забелязал. Детето на Веско не иска баща си. С по-голямото момче, което не е от Веско, победителят си игра точно пет или шест пъти за цялото шоу”, категоричен е Цончо. След края на шоуто вече си е

направил равносметка

“Не се чувствам унизен. Цяла България е унизена от този избор”, категоричен е Колев. Той не спира да се гневи, че на финала със съпругата му са представени като старите срещу младите, които са бедни и имат нужда от пари. “Кой няма нужда от пари. Ние със София когато сме били на 30, никой не ни е давал пари, защото сме млади и заслужаваме”, обяснява Цончо. Той се съмнява доколко зрителите са видели истинското лице на победителите.

“Присъствах, докато Веско разказваше как с огромен чук направил на кайма нечий лакът. По пода имало много кръв и Ели я чистила. Идея си нямам

някой изобщо видя ли това

или е само хубав монтаж”, обяснява Цончо. Въпреки упоритите слухове, че шоуто е залог за влизането му в политиката, той отрича подобни планове. “Това няма как да стане. За мен политиката е мръсно нещо”, категоричен е треньорът на Бойко Борисов. След края на шоуто Колев не се е срещал с министър-председателя. “Не съм се срещал с Бойко, но не виждам защо трябва. Явно за да бъда по-интересен, ме представяха за негов треньор. Това беше много за кратко, после бяхме заедно треньори и пътищата ни се разделиха”, допълва относно дълго тиражираното му приятелство с премиера Колев.