Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Методи Цаков
Методи Цаков


В неугледния на външен вид син куб е концентрирана феноменално мощна апаратура.

Необичайното съоръжение до ден днешен поставя под въпрос знанията на физици, медици и химици. Лечебната сила на устройството се корени в смъртоносната за човешкия организъм мълния.

“От стотици години има документирани случаи на неизлечимо болни хора, които са били ударени от мълния. След като оцеляват след мощния токов удар, болните чудодейно се изцеряват. Повечето учени виждаха в необичайното съвпадение фантазии или неправилни диагнози. Още повече че оцелелите от подобно бедствие се броят на пръсти.

Цял свят

чу за Сам Уудръф от Оклахома, който освен че оживя от гръмотевичен удар, се излекува от напреднал стадий на рак на кожата. Оказа се, че тези изключения открехват врата за лечение на болестите - бичове за човечеството”, обяснява относно зараждането на идеята амбициозният нашенец. Подобен уред първи конструирал гръцкият лекар Панагиотис Папас. Уникалното изобретение се е сдобило със сертификат на ТЮФ НОРД ГРУПА, както и на института HEEQAC. По стъпките на Папас тръгва и Методи Цаков. Необичайното съоръжение се нарича “Пап-ими”, по името на своя създател. След успешното изцерение на десетки неизлечимо болни в световен мащаб булото около нетипичното лечение започва да се вдига.

Знае се от десетилетия, че за правилната работа на клетките е необходим ток, макар и в необичайно малки количества. На научен език това се нарича електрически потенциал на клетката. Установено е, че при

неизлечимо болните

хора този потенциал драстично спада. Всъщност уредът излъчва мощни електрични импулси, които захранват потенциала на клетката”, обяснява с ясни термини как точно действа необичайното откритие. Оказва се, че в наглед простото лечение може да се крие надежда за лечение на рак и множествена склероза. Тестван върху лабораторни мишки, “Пап-ими” кара туморните клетки да се свиват до 60%. Регистрирани са случаи на лечение на напреднал стадий на рак без химиотерапия или операции. Световноизвестният скиор Хърман Майер се завръща триумфално на снежните писти след инцидент, на косъм коствал живота му. Тези и подобни случаи вдъхновяват Методи преди повече от четири години да се заинтересува от уреда - надежда за човечеството.

Изчел съм всичката литература за “малката мълния”. Добре, че знам английски, защото у нас няма и ред по въпроса. Отделил съм на този уред много

безсънни часове

Конструирах го съвсем сам. Първоначално започнах с малък и не толкова мощен прототип преди три години. Сърце не ми даваше да го изпробвам. Само аз знам как се чувствах, когато моя близка го приложи върху болното си коляно”, с трепет си спомня Методи. Прототипът постига забележителни резултати. След една процедура болката на жената започва да отшумява. Тя буквално захвърля бастуна след няколко манипулации по 20 минути.

“Това ме амбицира да подобрявам и подобрявам мощността и техническите характеристики, за да се стигне най-после до този уред”, обяснява конструкторът. След като вече е изпробвал апарата, Цаков е убеден в предимствата на лечението с “малката мълния”.

Магнитното поле е уникално с това, че навлиза без прегради в човешкия организъм. А “малката мълния” създава точно магнитно поле. Може да се въздейства на организма без операции”, убеден е родният конструктор.

Пап-ими
Пап-ими
док. Орлин Драганов
док. Орлин Драганов