Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Напусналият директор Георги Иванов подсказа, че пари за селекция няма.

В "Левски" открай време не е спокойно, но сега буквално ври и кипи. Което е учудващо на фона на започващото европейско първенство по футбол. Вместо да се наредят на една маса и с бира в ръка да гледат истински футбол, босовете на "сините" тотално се изпокараха. Двама основни играчи вече са аут от отбора.

Спортният директор на клуба Георги Иванов-Гонзо от няколко дни не е част от "синята" идея. Тръгна си и шефът на тръст "Синя България" Васил Колев. Последният беше част от управителния съвет на "Левски" и представляваше интересите на привържениците.

Точно феновете се оказаха ябълката на раздора в софийския клуб. Членовете на УС не харесаха идеята да работят заедно с представителите на ултрасите. Няколко месеца крепиха криво-ляво примирието, но след това се започнаха скандалите. Тв продуцентът Андрей Арнаудов също се махна от УС и на изпроводяк призна, че в ръководния орган е било пълна какофония и всеки се е месил в работата на другия. Силният човек в "Левски" Иво Тонев също

хвърли оставка, но неговата не беше приета поне на този етап. В края на август ще има събрания, обсъждания и ще се вземат решения.

Лошото е, че всички на "Герена" са увлечени във вътрешноведомствени битки и няма кой да помисли за отбора. А там нещата са повече от отчайващи. Факт е, че "Левски" няма добри футболисти и абсолютно никой не е представил визия за развитието на отбора. Уж щеше да се разчита на младоците, но досега нито един от юношите на клуба не е показал някакво впечатляващо развитие. Привлечените отвън играчи също не са убедителни. Бившият треньор Стойчо Стоев си призна преди два месеца, че неговият тим е на светлинни години от шампиона "Лудогорец", и беше изхвърлен за тези си думи. Но казаното от Стоев е факт. "Левски" в момента е средняшки отбор, който не може да се надява на абсолютно нищо хубаво в първенството, а за евротурнирите да не говорим.

Нормално беше при толкова тежка ситуация отговорните фактори да се съберат и да обсъдят откъде да бъдат намерени пари за селекция. Гонзо обяви на тръгване, че не е имало как да направи добър отбор, след като е трябвало да търси играчи за по 5-6 хил. евро. Наследникът му на поста ще се

насади на същите пачи яйца.

Пари за скъпи играчи няма, но за сметка на това изискванията са високи. Всички искат и титлата, и купата, и участие в групите на Лига Европа. Това няма как да се случи и след краткото затишие пак ще има драми, ще валят оставки и ще се търсят новите спасители.