Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Малкото коте си хвана по-възрастна маца, която има парички и няма желание да смуче от неговите.

За първи път в живота си Валери Божинов не е принуден да харчи спестяванията си, за да изпълнява и най-скандалните прищевки на популярни родни силиконки. Бившият национал има много лоши спомени от семейния живот с фолкдивата Алисия, а след това потъна още по-тежко покрай брачните си авантюри с Николета Лозанова. Двете популярни красавици не се притесняваха да пожелаят възможно най-скъпите жестове, докато споделяха едно легло с Божинов. Впоследствие Николета Лозанова поиска и огромна издръжка за дъщеря им Никол, като съдебната драма на двамата някогашни съпрузи проглуши ушите на публиката.

Сега Божинов е с нова приятелка и тя има не по-малко пластични корекции по тялото си от предишните му изгори. Сензационното в случая е, че сегашната любима на Валери има достатъчно пари, за да издържа не само себе си, но и новото си гадже. Което на всичкото отгоре е с девет години по-младо от него.

"Валери се научи да пази личния си живот от хорското любопитство. Обаче пак не може да се измъкне от клюките по негов адрес. Скъсаха се да коментират връзката му със сръбкинята Биляна.

Да, наистина е по-възрастна от него с 9 години.

И какво от това? Да не би да са първата подобна двойка? Важното е, че се чувстват добре един с друг и дано не дават ухо на злостните коментари по свой адрес", защитава футболиста негов близък приятел.

Изглежда, че Валери също не се впечатлява от коментарите, че младото коте този път се е уредил с по-възрастна маца. Двамата с Биляна се запознават на купон на общ приятел в Белград, но отношенията им не се развиват толкова скоростно, колкото се твърди в интернет.

Играчът на "Партизан" прави и невъзможното да се добере до вниманието на Биляна. Тя тъкмо е приключила тежък развод и явно няма нужда от сериозна връзка. Двамата все пак излизат на вечеря, а след това на Божинов му става далеч по-лесно.

"Още в началото се разбраха, че и двамата нямат нужда от сериозна връзка. Нищо не са си обещавали. Всеки е свободен да прави каквото си поиска и да се забавлява с когото си поиска

Подобни отношения явно паснаха добре и на двамата", коментират от обкръжението на голаджията. Валери е намерил и друго голямо предимство във връзката си с Биляна. Тя абсолютно сензационно за него не иска да го изтръска като брашнен чувал. Сръбкинята е издънка на заможно семейство, което от години живее в Швейцария.

"Биляна е обект на злостни коментари в Сърбия, тъй като не желае да плаща данък обществено мнение. Прави каквото си поиска и се вижда с когото си поиска.

Не зависи от богати спонсори и затова сама си избира партньорите. Родителите й винаги са се грижили за своето момиченце", коментират медиите в Сърбия.

39-годишната сръбкиня обаче отдавна е спряла да разчита на бащината издръжка. Тя получава няколко гърненца злато след развода си с някогашния футболист и сегашен треньор Томас Дол. Германецът изкара славни години в "Хамбургер", "Лацио" и "Айнтрахт", а в момента е наставник на "Ференцварош", с който направи истински фурор в унгарското първенство. Покрай успехите си в кариерата Дол явно занемарява личния си живот и след поредица от тежки скандали двамата с Биляна решават да се разведат. Както си му е редът, красавицата напуска семейното жилище с голяма част от финансовите авоари на бившия съпруг.

На този фон ще е истинско престъпление, ако сръбкинята си направи устата за крехките спестявания на Валери. След края на футболния сезон в Сърбия те се отправиха на екзотична почивка до Дубай, която най-вероятно е платена от Биляна. В краен случай двамата са си поделили разходите, които може и да не са били чак толкова големи.

Двойката са отседнали в един от най-луксозните хотели на емирството, но управителят му е стар приятел на сръбкинята. Няма начин тя да не е издействала по-солидна отстъпка за ултрамодерния апартамент, в който се ширят с Божинов.

Самият Валери напълно заслужено се е отдал на скъпата почивка, след като изкара доста тежък сезон в "Партизан". Съвсем доскоро ежедневието му беше запълнено с тренировки, мачове, възстановителни процедури и след това пак тренировки. В Сърбия Божинов тотално промени начина си на живот.

"Тук дните ми минават по един и същи начин. Тренираме, след това излизам с моя съотборник и приятел Иван Бандаловски да изпием по чай и след това гледам сериали у дома. Не ходя по заведения, гледам с какво се храня, подчинявам се на строг режим. Животът ми въобще не е толкова лесен, колкото се опитват да го изкарат медиите", категоричен е Валери.