Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Настимир Ананиев КАДЪР: БНТ
Настимир Ананиев КАДЪР: БНТ

Питайте ГЕРБ дали съпредседателят на ДПС Делян пеевски не е ходил в централата на партията им. Това посъветва депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев в предаването „Денят започва с Георги Любенов" на БНТ.

Той каза, че след като са управлявали 9 месеца съвместно с ГЕРБ-СДС изведнъж се оказало, че когато настояли ДПС да се отдели, това се оказало невъзможно.

"Предлагам Бойко Борисов да стане омбудсман", пошегува се Ананиев. Това било подходящо място той да се пенсионира, а и в ролята на омбудсман той щял да се сблъска с жалбите на хората, които се дължат на неговото 12-годишно управление. 

Ще гледаме много внимателно кой е министърът на вътрешните работи и на електронното управление в служебното правителство на Димитър Главчев, каза още Ананиев. Те отговарят за изборите, мотивира се той. Той призова Главчев и президента да направят така, че изборите да са две в едно.

Настимир Ананиев е подреден втори в листата на кандидатите за евродепутати след вътрешното допитване, той е подреден непосредствено след Никола Минчев. За съставянето на листите обаче ще има значение и предложенията на ДБ.