Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Васко Кръпката
Васко Кръпката

Белград Сърбия. .... сърбите в исторически и музикален план.... не е това темата. Със свито сърце приех поканата чрез анти-чалга боецът DJ Васко Громков, който доведе в нашия Patches Blues Bar сръбският Рокендрол-ентусиаст Предраг Йованович, старо куче от белградския Рок ъндърграунд, та той организира двудневен блус фест с шест банди в легендарен, известен с това, че там се събират инакомислещи и преди и сега Sinnerman Club и ние сме поканени за първи път в Белград.

Свирили сме в Сърбия на стадион в Цариброд, на Nishville Festival в Ниш и в затвора в Ниш, но никога в Белград, където е гнездото на осите.....Та да си кажа, че прекарахме уникално мило и топло сред съмишленици по всички линии на мисълта и инакомислието...за Свободата, за Рокендрола...за това кво е било и кво да бъде...

Чудни хора и музиканти, които не се предават в днешните трудни времена.... никакви турбо-фолк-националсоц... и пр. гадости... Дойдохме си заредени с нови приятели и прекрасни предколедни чувства. Благодаря приятели Васко, Предраг, Никола, Попай Даниела и Деян от Цариброд, Йован и Иван от Cotton Pickers ... бандите Air On G Strig, BOOZTER и всички наоколо!!! Keep On Rockin In A Free World!!!

От фейсбук