Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

       

Веднага след това дойде съобщението, че любимата двойка на Америка се развежда.

Двамата се запознават през 2006 г. Тогава Том е 30-годишен и вече има зад гърба си три Супербоула. Жизел е на 26 години и през последните 7 години е била един от "ангелите" на "Виктория Сикрет". И двамата разказват как от първата си среща те не са имали и един ден, без да си говорят. По това време на Брейди чака дете от друга красавица - американската актриса Бриджит Монахан. Бюндхен разказва, че й е било трудно да преодолее периода, в който се обсъжда публично връзката й с американската спортна звезда, докато друга жена носи неговия първороден син. Двойката преодолява този момент и през 2009 г. обявява годежа си. Същата година се ражда и тяхното първо дете - Бенджамин. През това време спортистът продължава

да жъне успехи

на терена

През 2008 г. той прави почти перфектен сезон с "Ню Инглънд Пейтриътс", в който отборът му за пръв път в историята не губи нито един мач в редовния сезон. Победната среща продължава и в плейофите до финала, който в крайна сметка е спечелен след огромна изненада от "Ню Йорк Джайънтс".

Следват няколко безоблачни щастливи години на най-обичаната двойка в САЩ. Брейди е на върха на славата си, а през 2012 г.

Жизел му ражда и дъщеря - Вивиан

През 2015 г. за пръв път тръгват слухове, че има проблеми в рая. Интересно е, че те се въртят отново около спорта. В средата на сезон 2015 куотърбекът е обвинен, че е инструктирал домакините на стадиона на "Ню Инглънд" умишлено да спаднат топките, които ще се използват в мача на отбора срещу "Индианаполис". Тогава от Националната футболна лига преценяват, че Брейди действително е нарушил умишлено техническите правила, и го наказват за цели 4 мача. Отвъд скандала в пресата се появява и друга сюжетна линия - Жизел Бюндхен е бясна на съпруга си за това, че умишлено нарушава правилата на играта, за да се облагодетелства. Според заглавията тя го заплашва с развод, тъй като прехвърлил разочарованието от наказанието си и вкъщи.