Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Иван Гешев се среща с граждани на Шумен Кадър: Facebook/БНТ
Иван Гешев се среща с граждани на Шумен Кадър: Facebook/БНТ

"Аз съм готов да направя и невъзможното, за да има справедливост. Благодаря ви за разбирането и подкрепата. Изразявам съжаленията си за опечаленото семейство. Мога да обещая само едно - аз съм на ваша страна", коментира Иван Гешев на среща с граждани на град Шумен.

"Дадох нареждания на всички окръжни прокурори и ще се провеждат регулярни срещи с гражданите на всеки град. Ще се решат и най-дребните проблеми на всеки един. Трябва цялостно да решим проблема, за да няма убити деца на пътя, да няма наркотици за децата ни. Само общите усилия могат да доведат до този резултат. Някой трябва да направи нещо, защото положението става нетърпимо", допълни той. 

"Аз съм тук, за да кажа, че ще направя всичко възможно да разреша вашите проблеми. Ще се опитам да има справедливост за всеки български гражданин. Аз също живея в тази държава, децата ми също. Аз съм тук да кажа, че обявявам война на престъпността."

"Мога да гарантирам, че при всеки проблем аз нося отговорност да се проверява. Това е, което мога да направя. Няма нито един път, нито една магистрала, която да е в добро състояние. Предполагам, че такова е положението с пешеходните пътеки."

На въпросите относно случая със загиналото момиче в Шумен Гешев коментира: "Има проверки и на самозапалилата се кола, и на кръвните проби. Възможно е да са съвпадения, но това мен лично ме притеснява."

"Законите са морално остарели. Ако се променят, някои хора ще влязат в затвора. Някои хора този начин ги устройва. Трагично е законодателството. За това ще се боря. Ще променим каквото можем."