Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЛЮБОВ: Александър Кадиев вече е отдал сърцето си на своята половинка Таня.
СНИМКА:ЛИЧЕН АРХИВ
ЛЮБОВ: Александър Кадиев вече е отдал сърцето си на своята половинка Таня. СНИМКА:ЛИЧЕН АРХИВ
Приятелката на актьора Александър Кадиев зарязала успешната си кариера в чужбина заради него.
"Радвам се, че успях да върна Таня в България. Тя живееше в чужбина, в един друг свят и се прибра обратно заради мен. Успях да задържа една зряла жена, с кариера и един много по-хубав живот навън. Тя изостави всичко, което е една малка победа за мен", разказва пред "168 часа" синът на Катерина Евро.
В момента актьорът се е отдал изцяло на работата и любовта и успешно опитва да ги съчетава. Вече четири месеца той живее с танцьорката Таня и е горд, че е успял да задържи такава жена до себе си. Двамата са заедно от година и са
готови да създадат семейство, но ще изчакат нещата да се случат сами
Самият той от малък вдигал адреналина на известната си майка. "Бях доста неприятно и палаво дете. Непрекъснато бях в движение, все нещо вършех. Спомням си, че когато бях малък, ходехме в Лесидрен на една база на кинодейците. Там се събираха всички артисти на България, имаше художници и писатели. Тогава сътворявах най-големите си пакости. Много обичах да ловя змии и когато хората сядаха да вечерят, аз отивах с поредната хваната змия и я хвърлях на масата", разказа усмихнатият актьор Александър Кадиев. Като малък той доста притеснявал с действията си своята майка - известната актриса Катерина Евро.
Сашо редовно й вдигал кръвното, като скачал
 в морета и язовири,
 без да може да плува
Запазеният му номер бил да къса полилея от тавана или да се спуска с найлон от покриви на къщи.
"Като дете си падах по адреналина. Нямам представа как съм оцелял. Занимавах се със спускане с найлон от покрив, което е доста екстремно и един път завърши с това, че си счупих жестоко крака. Близо месец бях в болница, след това два месеца в гипс, още три на рехабилитация и така шест месеца отминаха", споделя Кадиев.
Синът на Катето Евро е наследил от майка си позитивното мислене и философията си за живота. Още от малък той изявявал актьорски талант, но твърди, че известността на майка му не му е помогнала в кариерата.
"Много е приятно да си син на Катето, но е ангажиращо.
Такова нещо помага
 и пречи едновременно
Помощта й се състои в това, че хората ме приемат по-позитивно, защото тя през годините винаги се е държала добре и си е вършила работата - казва Кадиев. - Различното е, че не ме гледат като непознат човек. Но това, че майка ми е известна, не ми помага. Тя не е министър-председател, не може да ме набута някъде. В нашата професия не можеш да пробуташ някого или по-точно можеш, но то ще си проличи веднага. Когато видиш някой, който не си е на мястото, се досещаш, че са го уредили. Но когато си вършиш работата, никой не може да ти каже копче."
От няколко седмици зрителите на бТВ могат да видят Кадиев в ролята на водещ на предаването "Преди обед". Продуцентите му отправят покана и той веднага приема.
НАСЛЕДСТВО: Водещият е наследил от майка си философията за живота и любовта към сцената.
НАСЛЕДСТВО: Водещият е наследил от майка си философията за живота и любовта към сцената.
ПЪРВЕНЕЦ: Кадиев е награден за актьор на випуска от НАТФИЗ. 
СНИМКИ: ВАСИЛ ПЕТКОВ
ПЪРВЕНЕЦ: Кадиев е награден за актьор на випуска от НАТФИЗ. СНИМКИ: ВАСИЛ ПЕТКОВ