Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ГОЛАТА ИСТИНА: Марко проверява какво се случва в марковите му слипове "Дизел".
ГОЛАТА ИСТИНА: Марко проверява какво се случва в марковите му слипове "Дизел".

Нападателят на "Вердер" (Бремен) Марко Арнаутович е поредният известен футболист, за когото "168 часа" откри, че е имал любовна авантюра с българка.
Само преди седмица осветлихме връзката на нападателя на "Манчестър Сити" Марио Балотели със сексапилна нашенка. Марио дълго време засипва момичето с любовни есемеси и се опитва да я прикотка в личното му джакузи.
Случаят с австрийския национал Арнаутович е далеч по-пикантен. Оказва се, че бившият нападател на "Интер" успява да вкара в леглото си момиче, което се е появявало по кориците на светските ни списания. Двамата са толкова интимни, че известният футболист дори
позволява на приятелката му да го снима почти чисто гол,
докато си почива в леглото след бурен секс. Снимката поразително много прилича на скандалния фотос с халфа на "Левски" Христо Йовов. Разликата е, че Арнаутович все пак си е нахлузил слиповете, докато Бижутера позволява да го щракнат, докато държи "голото си оръжие". Девойката, успяла да заснеме Марко Арнаутович, обясни пред "168 часа", че не го е направила с цел да злепостави приятеля си или да трупа известност на чужд гръб.
"С Марко си направихме куп предизвикателни снимки. Той няма проблем да се снима в различни пози. Много харесва тялото си и сякаш иска целият свят да го види.
В конкретния случай
 не знаеше, че го снимам
Мислех да запазя снимките само за лична употреба, но видях материала за Балотели и реших да докажа, че българските момичета са харесвани от най-големите звезди в световния спорт", обяснява девойката. И тя, като бившата приятелка на Балотели, предпочита да не се изявява в медиите с името си.
"Ще започнат какви ли не приказки и интриги. По нашите георгафски ширини имаме навика да очерняме хората още преди да сме се запознали с тях. Искам да се предпазя от подобна отрицателна енергия. С Марко си прекарвахме много добре и той ме водеше по страхотни места. Запазила съм чудесни спомени от връзката си с него. Няма нужда да ги развалям, докато отричам този или онзи слух", обосновава решението да остане анонимна приятелката на австрийския национал.
Връзката й с Марко до голяма степен е подпомогната от съпругата на Валери Божинов - Николета Лозанова. На Арнаутович
едва не му пада ченето,
когато за първи път вижда плеймейтката, която по това време е приятелка на Ники Михайлов. Секси миньончето току-що е пристигнал в Холандия, за да се погушка с Ники, който играе за местния "Твенте". Съсед на Ники е съотборникът му Марко Арнаутович. Двамата съвсем естествено се сприятеляват, а синът на боса на БФС Боби Михайлов с кеф представя своето чаровно гадже на Марко. Австриецът със сръбски корени буквално полудява по БГ красавицата.
"Арнаутович досаждаше на Николета с молби да го запознава с нейни приятелки.
Тя му показа няколко момичета и така се стигна до по-сериозно запознанство с една от тях. Едва ли са много хората, които знаят, че Арнаутович е почивал на Слънчев бряг в компанията на Ники Михайлов, Николета и нейна дружка. Интересно ще е, ако някой е успял за заснеме австриеца на нашето Черноморие", спомни си приятелка на Николета от шоубизнеса.
Марко очевидно е успял да спечели със sms закачките си симпатия на наша известна бръмчалка и двамата се оплитат в доста горещи интимни отношения. Още в началото на връзката им пред футболиста се отваря уникален шанс за развитие на кариерата. Той е взет под наем от италианския гранд "Интер" и се очаква да бъде новата звезда на европейския футбол. Вместо това Марко пъди врабчето на късмета от рамото си.
Той се впуска с пълна
 сила в нощните изкушения,
които предлага Милано. Дори предпочита дискотеката, в която ходи и Марио Балотели. Нищо чудно двамата съотборници да са излизали заедно в любимото им заведение "Дъ Клуб" заедно с българските си приятелки.
"Не съм се засичала с приятелите на Марко. Не съм виждала и друга българка, когато сме излизали в Милано", отсича бившето гадже на Арнаутович. Според нея футболистът доста си вирва носа, след като го вземат в "Интер".
"Обясняваше, че заплатата му е скочила до небето. Чудеше се за какво да си харчи парите. Страшно запален е по мобилните телефони. Взе си последния модел на "Верту", който беше с позлатени елементи. Сигурно и до днес е запазил страстта си към скъпите автомобили. В гаража имаше няколко модела на "Ауди", а после ме возеше с някакъв поръчков "Мерцедес". Доста бързо караше и псуваше по-бавните шофьори", разказва подробности от ежедневието на австрийския национал бившата му приятелка.
Буйният нрав на Арнаутович се проявява не само по улиците на Милано, но и на терена. Марко не успява да се наложи в състава на "нерадзурите". Той е доста активен танцьор по нощните заведения и съвсем логично сутрин има отпаднал вид на тренировка. Подобни гуляйджии не могат да виреят в отбори, които са ръководени от сегашния наставник на "Реал" (Мадрид) Жозе Моуриньо. Португалецът вдига големи скандали на австриеца и го кара да влезе по-бързо във форма. Марко
не ще и да чуе за формата си на терена и продължава да тренира кръшните си крака на дансинга
Това му поведение го закова на резервната скамейка. По-късно Арнаутович ще наплюе открито Жозе Моуриньо.
"Португалецът нарочно не ми даде шанс за изява. Не съм свикнал да си трая, когато нещо не ми хареса, а Жозе иска да е пълен господар в съблекалнята. Пусна ме в един-два мача и след това ме закотви на скамейката. Кой футболист може да се изяви за толкова кратко време", изказа се в типичния си безцеремонен стил Арнаутович. Той се връща за кратко в "Твенте", а след това е купен от "Вердер" (Бремен). Трансферът му в Германия слага край на връзката му с нашето момиче.
"Не е имало някаква тъжна раздяла. Просто поехме по различни пътища. Марко искаше да се наложи в новия си отбор и реши да скъса с предишния си живот. А и на двамата явно вече ни беше писнало да сме в едно легло", напълно честна е красавицата, която е поредната българка, сложила на колана си скалпа на суперизвестен и също толкова супербогат футболист от чужбина.
Вестник "168 часа" е готов да даде трибуна и на други нашенки, които са имали възможността да се докоснат до луксозния живот на футболните звезди. Единственото условие е въпросните момичета да намерят начин да докажат, че наистина са поддържали отношения със споменатия от тях спортист.

Фен е на кецовете “Гучи”

Марко е луд фен на скъпите обувки. Според данни на нашето момиче, което за известно време му е гадже, австриецът със сръбски корени купува само маркови дрехи от най-скъпите магазини в Холандия, Италия и Германия. В гардероба си Марко има поне петдесет чифта кецове, като най-скъпи на сърцето му са тези от магазина на "Гучи". Националът винаги облича краката си с дънки "Дискуаред", а тениските и суичерите му са на "Долче и Габана". Любителят на скъпи дрехи и коли доскоро беше любимец на папараците, които го дебнеха пред луксозните бутици. Само че бизнесът им със сензационни снимки секна изведнъж. Марко сякаш се покри вдън земя. Той вече не излиза толкова често по заведенията и гледа много-много да не се замесва в неприятности. По този повод наскоро немски журналист попита нападателя защо така изведнъж спря със светските изцепки, с които пълнеше местните таблоиди.
"Не ви харесвам така, нали? Скоро няма да ме видите в жълтите медии. И без това се изписаха толкова глупости по мой адрес. Дори си измисляха интервюта с мен. Концентрирам се изцяло във футбола. В крайна сметка не играя за медиите, а за отбора си и феновете", обяви Арнаутович.
И все пак той отново ще влезе под светлината на прожекторите, след като излязат на бял свят голите му снимки.


Драскат обиди по външната му врата

Феновете на "Вердер" (Бремен) много бързо намразиха Марко заради постоянните му изцепки. По-крайни ултраси на германския тим дори проучиха къде живее нападателят и нашариха цялата му къща, че и входната врата с обидни и заплашителни надписи. Нападателят също не остана длъжен на разбеснелите се хулигани.
"Страхливците явно са действали през нощта. Сигурно знаят какво щеше да им се случи, ако ги бях спипал пред дома ми. Вярно е, че напоследък не се изявявам много добре в отбора ми, но това не оправдава заплахите към мен и семейството ми", ядоса се Арнаутович. Преди време той влезе в ръкопашна схватка с привърженици на "Вердер". Марко и брат му отишли на нощен бар, където били разпознати от запалянковците. Ултрасите съвсем естествено моментално започнали да обиждат Марко за яловите му изяви в нападение. Братът на футболиста не издържал и отвърнал на обидите. последвало масово меле.
"Исках да защитя брат си. Шефовете на отбора разбраха, че реакцията ми беше неизбежна", обясни след инцидента Марко Арнаутович. Той беше подкрепен и от треньора на "Бременските музиканти" Томас Шааф.
"Маркоо дойде и разказа какво е станало. Поведението му е било напълно нормално. Всеки би защитил брат си в подобна ситуация", обясни Шааф.

 

НЕГЛИЖЕ: Австриецът дава въздушна целувка на нашата красавица в дома си в Милано.
НЕГЛИЖЕ: Австриецът дава въздушна целувка на нашата красавица в дома си в Милано.
КОНТЕ: Арнаутович разхожда българката с луксозния си "Астън Мартин".
КОНТЕ: Арнаутович разхожда българката с луксозния си "Астън Мартин".
РАВНИС: Играчът се обяснява на Жозе Моуриньо защо изглежда толкова уморен на сутрешната тренировка.
РАВНИС: Играчът се обяснява на Жозе Моуриньо защо изглежда толкова уморен на сутрешната тренировка.
ГНЯВ: Марко показа старание в Германия, но все още не вкарва редовно и това дразни феновете на "Вердер".
ГНЯВ: Марко показа старание в Германия, но все още не вкарва редовно и това дразни феновете на "Вердер".