Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЖЕЛАН: Супербогатият и известен Балотели (вляво) винаги е заобиколен от няколко красавици в дискотеката.
ЖЕЛАН: Супербогатият и известен Балотели (вляво) винаги е заобиколен от няколко красавици в дискотеката.

Суперзвездата на "Манчестър Сити" Марио Балотели в продължение на около месец ухажва усилено красавица от родния шоубизнес.
Случката се разиграва още през 2010 г., но до този момент българката ревниво пази в тайна контактите си със световноизвестния футболист. Дори в момента тя не желае да се изявява с името си, но все пак се престраши да покаже единствено в "168 часа" есемесите, които Марио й праща ден и нощ.
"Искам да те опозная!", "Защо не ми отговаряш", "Ще се съгласиш ли да ми дойдеш на гости", са само част от съобщенията, които Балотели праща на нашенката. В интерес на истината той не си пада по по-дългите послания.

Пише кратко

и в повечето случаи търси варианти за среща в някой хотел или в жилището му. Чаровната получателка на есемесите с усмивка разсъждава, че най-вероятно по едно и също време Балотели пише на поне десетина момичета от цял свят. Сигурно затова и няма време да създава прекалено дълги и излишно романтични послания.
"С Марио се запознахме в Италия. Имах ангажимент в Милано. Домакините ме заведоха на дискотека и там за първи път видях футболиста. Той дойде да си говори с мен и веднага усетих, че е известна персона. Имаше бая засукани момичета, които искаха да му привлекат вниманието.

Разменихме си
няколко думи

на английски и той ми поиска телефона", разказва за началото на приятелството си с италианския национал красавицата. Тя се съгласява да си даде номера и дори още на следващия ден излиза с Балотели.
Съвсем естествено, той прави всичко необходимо, за да омае хубавицата. Взема я със своето "Ауди Р8", за да й покаже центъра на Милано. Води я в скъп ресторант, а след това и на също толкова шикозен бар.
"Марио направи всичко възможно да ми обясни

колко голяма звезда е

в "Интер". В интерес на истината предварително се бях подготвила и проверих какво пише за него в интернет. Италианците бяха луди по него. Той се правел на лошо момче, а на Апенините много харесват подобни истории. Навсякъде го спираха да му искат автографи, а той се надуваше. Направи ми впечатление, че доста често палеше цигари. И без да съм навътре във футбола, знам, че това е недопустимо за един играч", споделя още българката.
Съвсем естествено още десет момичета като нея могат начаса да си измислят авантюра с някои от световноизвестните футболисти и да я украсят с подробности само и само да получат малко повече известност. След много уговорки момичето показва есемесите, които е получила от италиански номер. "168 часа" си направи труда да се свърже със спортни журналисти в Италия, за да провери дали Балотели наистина е ползвал този номер, докато играе за местния гранд "Интер". Задачата се оказва лесна. Повечето от ресорните отговорници за събитията в "Интер" все още пазят италианския номер на Балотели. От своя личен телефон той е пращал един куп съобщения на нашенката, която категорично отказва да разкаже в подробности докъде точно са стигнали отношенията й с нападателя, за когото "Манчестър Сити" платиха на "Интер" около 30 млн. евро.
"Факт е, че доста дълго време

продължи да ме кани

при него. Звънеше ми доста често, но не вдигах. Затова и се опитваше да си комуникира с есемеси. Явно е доста емоционален, защото ми пишеше, че изпитва към мен по-специални чувства, въпреки че се бяхме виждали на живо само два или три пъти", усмихва се бившата вече изгора на Марио Балотели.
По-интересното е, че тя е първата, която научава за трансфера на Марио от "Интер" в "Манчестър Сити". Новината едва ли я трогва, въпреки че за подобна информация английските журналисти

биха платили огромни суми

по времето, когато се пече трансферът.
"Марио ми писа, че се готви да се премести в Манчестър. Искали го в местния гранд. Продължи да ми пише, че го очаква огромна заплата. Разказваше за 4 млн. евро на година. Явно пак искаше да ме впечатли колко е богат", споделя българката. След хвалбите отново идва ред на поканите.
"Колко стаи са ти нужни в хотела?", "Хайде!", "Кога ще дойдеш?" и "Няма ли да ми гостуваш в Манчестър ? Аз се връщам утре! Ако желаеш, ще ти взема билет за мача", са само част от телефонните оферти на Марио към българката. Настойчивостта му явно дава резултат и той отново вижда на живо нашето момиче, но този път на английска земя.
За съжаление приятелката на италианския национал, по който са луди всички английски папараци, не желае да сподели как точно са се забавлявали с Марио в Манчестър. Престрашава се да разкаже единствено за стила му на пазаруване.
"Страшно е приказлив по магазините. Перчи се пред продавачките и номерата му минават. Най-интересно е, когато отиде в "Долче и Габана". Накара момичетата да затворят целия магазин. Иска да е сам в целия магазин, докато пазарува. Пробната представлява стая от 30 кв. м, с удобни дивани и плазмен телевизор.

Може да стои вътре
 с часове, докато му носят различни костюми

Купува по десет наведнъж, но май не ги носи. По-често гледа да е в удобен анцуг. Явно се чуди за какво да си харчи парите", описва част от ежедневието на Марио неговата приятелка от България. След обиколката по магазините двамата отиват на дискотека.
"Марио ми обясняваше, че италианските барове са много по-добри от английските. Поиска на момента да хванем някой самолет, за да ме заведе в любимата му "Дъ Клуб" или в "Холивуд". Попитах го дали не е на тренировка на другия ден, а той се прави на интересен и отвръща, че за мен би направил всичко", усмихва се при спомена красавицата, която е доста добре позната в родния шоубизнес. Тя дотолкова впечатлява Марио, че той я кани да му гостува в английското му имение. Има само едно незначително условие - да вземе колкото може повече приятелки със себе си.
"Можеш да дойдеш с 5 - 6 приятелки в моята къща с плувен басейн, джакузи и спа. Сигурен съм, че ще ви хареса", пише Балотели на българката. После някак помежду другото споменава, че и неговите съотборници са много заинтересувани от запознанство с дружките на неговата българска приятелка. Подобно масово запознанство между звезди от английската Висша лига и наши гърли така и не се осъществява. Точно по време на тези преговори през март миналата година Марио изведнъж рязко прекъсва с писането на есемеси. След това, без да му е търсено обяснение, се оправдава, че е много зает с тренировките и затова вече не може толкова често да пише.
"Кой знае коя хлапачка му се е вързала на глупостите. Той винаги е бил много нападателен в свалките, но и лесно се отчайва. Една жена с малко повече мозък може да го върти много успешно на пръста си. Гледам, че сегашното му гадже Габриела Фико още успява да го държи до себе си. Сигурно го е разкрила какво момченце е и му дава необходимите играчки, за да му запази интереса", категорична е бившата вече изгора на футболиста, който е

преследван на всяка
крачка от армия жадни
за сензация фотографи

И все пак съвсем наскоро Марио пак пише до България. Този път използва фейсбук за комуникация. Праща няколко съобщения и закачки, от които става пределно ясно, че старата любов ръжда не хваща. Нищо чудно, при съвсем малко повече старание, нашенката така да оплете Марио, че само след няколко месеца да станем свидетели на българо-италианска сватба, която да удари в земята бракосъчетанията между родните футболни звезди и популярни красавици. 

 

 

Манекенка и порноактриса се бият за италианеца

Една от причините Балотели да разреди обажданията си до София е връзката му с модела Рафаела Фико. Палавницата доста усърдно оплете в мрежите си богатия футболист и двамата дори заживяха заедно. По едно време манекенката започна да тръби наляво и надясно, че е готова да народи куп деца на своя любим, който изкарва по 4 млн. евро на година. Само че Балотели явно има други планове за бъдещето и щом му заговориха за деца, реши да постави на място прекалено напористата си приятелка. Нападателят на "Манчестър Сити" се впусна в луда сексуална авантюра с порноактрисата Холи Хендерсън. Италианецът дори не си направи труда да се крие от папараците и много скоро връзката му излезе в най-големия таблоид на Острова. Официалното гадже Фико се зарече да остави Балотели и не пропусна да звънне на съперницата Холи,  за да й обясни къде точно ще я рита, ако я срещне в някой английски пъб. Самият Балотели явно реши, че е показал на Рафаела къде зимуват раците и след кратко мълчание й се извини за забежката си с професионалистката в секса. Манекенката реши да прости и в момента двамата са отново щастливо влюбени.

 

 

 

Чичо Гигс засенчи изявите на младока

Балотели може и да е лошото момче на английския футбол, но чичо му Райън Гигс го засенчи с една наистина много гадна проява. Само преди седмица на бял свят излезе връзката на Гигс с друга жена.
Какво толкова? Всички футболисти изневеряват, веднага ще кажат любителите на английския футбол. Важното уточнение в случая е, че Гигс изневерявал на съпругата си с ...жената на брат си. И то цели осем години. Щом като разбрал какво е ставало зад гърба му, лъганият Родри Гигс нарече брат си червей и невестулка и моментално скъса всякакви роднински взаимоотношения с него.
Постъпката на Гигс съвсем естествено засенчи изневярата на Балотели с порноактриса, а местните коментатори отбелязаха, че младият италианец ще има още много хляб да изяде, докато стигне чичо си Гигс по успехи на терена и по грандиозност на изцепките.

УХАЖВАН: Марио обича да разхожда по магазините Фико, но не пропуска да купи по някое подаръче и на Холи.
УХАЖВАН: Марио обича да разхожда по магазините Фико, но не пропуска да купи по някое подаръче и на Холи.
ТЕАТЪР: Гигс се пъчеше с титлата "Татко на годината", докато не осветлиха аферата с жената на брат му.
ТЕАТЪР: Гигс се пъчеше с титлата "Татко на годината", докато не осветлиха аферата с жената на брат му.