Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В рамките на операция по пътна безопасност в област Сливен са задържани шестима шофьори за управление на автомобили след употреба на алкохол и наркотични вещества, образувани са и 6 бързо производства, съобщиха днес от пресцентъра на ОДМВР.

29-годишен водач на лек автомобил "Смарт" е установен да управлява след употреба на алкохол над 2,00 промила. Проверката е извършена днес, на 11 юли, в село Тича, в рамките на операция по установяване на водачи, употребили алкохол и наркотични вещества на територията на ОДМВР - Сливен. Пробата, извършена на място, е показала положителен резултат. На водача е издаден талон за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство.

36-годишен шофьор на лек автомобил "Сеат" е хванат да управлява след употреба на алкохол над 2,00 промила. Проверката е извършена на 11 юли, около 01,30 часа в град Нова Загора, в рамките на операция по установяване на водачи, употребили алкохол и наркотични вещества на територията на ОДМВР - Сливен. Пробата, извършена с техническо средство, е показала положителен резултат над 2,00 промила. Водачът е от новозагорското село Баня. По случая е образувано бързо производство.

49-годишен водач на лек автомобил "БМВ" е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 9 юли, в 02,20 часа, в град Сливен на бул. "Илинденско въстание" в рамките на същата операция, разпоредена след зловещата катастрофа  с 2 жертви - млади жени, в София. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място, е показала положителен резултата. По случая е образувано бързо производство.

56-годишен мъж, шофьор на лек автомобил "Опел Зафира" е хванат да управлява след употреба на алкохол над 1,2 промила. Проверката е извършена на 10 юли в град Сливен. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място, е показала положителен резултат. По случая е образувано бързо производство.

34-годишен водач на лек автомобил "Мазда" е установен да управлява след употреба на алкохол над 1,2 промила. Проверката е извършена на 10 юли в град Сливен, Пробата за употреба на алкохол, извършена на място, е показала положителен резултат. По случая е образувано бързо производство.

23-годишен мъж, водач на лек автомобил "БМВ", е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 10 юли, около 23,00 часа, на ул."Бачо Киро" в град Сливен, пробата за употреба на наркотици, извършена на място, е показала положителен резултат. По случая също е образувано бързо производство