Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Десислава Танева
Десислава Танева

Злата красавица от най-популярния сериал в България - Ферхунде, си прилича като две капки вода с шефката на земеделската комисия в парламента Десислава Танева.
Над 1 млн. зрители не се отлепят от екраните, за да видят какви интриги отново ще натвори Ферхунде в поредния епизод на турската поредица. Стотици от тях вече са забелязали, че туркинята, чието истинско име е Дениз Чакър, има същия овал на лицето, същите очи, усмивка и нос като една от най-силните депутатки на ГЕРБ. "Нашата депутатка има същата усмивка. Когато и двете са с прави коси, страшно си приличат. Туркинята и българката имат много живи и някак дяволити усмивки", прави своя анализ отракан физиономист в интернет. За зла беда г-жа Танева нито веднъж не е седнала пред телевизора, за да гледа "Листопад" и да се запознае лично с героинята, която прилича на нея. "Не гледам "Листопад." Нямам време за нито един турски сериал. За съжаление дори българските не следя, така че не мога да коментирам въпросната прилика. Досега само веднъж са ми казвали, че имам сходни черти с някой популярен човек от шоубизнеса.
На едно тържество
 ме оприличиха на Йорданка Христова,
защото точно тогава бях с подобна на примата ни прическа", обясни пред "168 часа" герберката. Но какво е "Листопад" без общонародния любимец татко Али Ръза. Феновете на турската поредица са открили негов двойник в парламента. С престижната титла "двойник на татко Ръза" се е окичил депутатът от БСП Евгени Желев. Двамата наистина имат доста сходни черти, особено ако се разгледат снимки на младия татко Ръза, който е играл в десетки турски филми и сериали. Най-голямата прилика между турския актьор и българския депутат е добре поддържаният мустак, който ги отличава от масата. Точно по този показател татко Али Ръза много лесно може да бъде оприличен и на депутата от ГЕРБ Митко Захов.
"На кого приличам? На татко Ръза ли? Не го познавам. Не гледам сериали. Нямам време за подобни забавления. Има ли мустак?
Е, щом има, сигурно
 по него си приличаме",
посмя се добре на въпроса депутатът, който обясни, че в момента е изцяло зает с предизборна кампания. Двамата с конкурента от БСП Евгени Желев няма нужда да спорят кой повече прилича на известния татко. Червеният народен представител повече мяза на младия Ръза, докато Захов и турската звезда са с еднакво прошарени мустаци и лесно могат да бъдат обявени за братя.
Със сигурност за близнаци могат да бъдат обявени един от най-младите депутати
Александър Ненков
 и турският актьор
 Кадир Долу
Последният участва в хитовия турски сериал "Малки тайни" в ролята на Али. Той е добрият герой, който е лудо влюбен в главната героиня, но все не успява да стигне до сърцето . Малко по-различна е историята на Александър Ненков, който също е ерген, но си има сериозна приятелка и отбива атаките на всички дами, желаещи да оплетат в мрежите си добре изглеждащ и перспективен депутат.


№1 си остава приликата на Дянков с Хер Флик

Отвори ли се дума за прилика между български политик и известен актьор, хората веднага се сещат за финансовия ни министър Симеон Дянков и култовия гестаповец от "Ало, ало" Хер Флик. "168 часа" пръв откри невероятната прилика между финансист номер 1 на България и известния актьор Ричард Гибсън. След публикацията във вестника служители във финансовото министерство бяха започнали да викат на шефа си Хер Флик, но винаги, когато него го няма в сградата, естествено.


Самбист в парламента и Дидо Манчев като близнаци

И едноок пират без замисляне ще се закълне, че шефът на федерацията по самбо и депутат Румен Стоилов е брат близнак на шоумена и тв водещ Дидо Манчев. И приликата в никакъв случай не е само в сходните модели очила, които са избрали Стоилов и Дидо. Двамата са с еднакъв овал на лицето. Очите, носът, устните и брадичката също сякаш са правени по един калъп. Със сигурност герберът и водещият се различават доста съществено откъм бойна подготовка. Дидо Манчев може да свали противника с някой виц или скеч, докато неговият двойник Румен Стоилов знае не една или две доста по-сериозни хватки от самбото. Депутатът отдавна не се състезава, но това не означава, че си седи вкъщи и гледа телевизия през почивните дни. Той кара уейкборд на изкуственото езеро, язди кон и управлява байк. Досега е направил и няколко скока с парашут.

Дениз Чакър
Дениз Чакър
Симеон Дянков
Симеон Дянков
Ричард Гибсън
Ричард Гибсън