Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

НИКОЛА МИНЧЕВ
НИКОЛА МИНЧЕВ

Абсурдни са обвиненията, че всичко е за да се отложи посещението на премиера в Северна Македония, то ще се състои, бе категоричен председателят на парламента

"Аз съм карантиниран, но нямам тежка симптоматика и го отдавам на това, че съм ваксиниран - заяви председателят на парламента Никола Минчев в предаването "На фокус" на Нова тв. - Тестът ми бе направен и разбрах, че съм болен след Консултативния съвет, сравнително редовно си ги правя, защото се срещам с много хора и трябва да съм наясно със здравния си статус." В неделя тестът му е бил отрицателен. 

На въпрос имал ли е симптоми, той отговори, че не имал. 

Запитан дали това е удобен повод да се провали визитата на премиера в Северна Македония, както заяви бившия министър Костадин Ангелов, той обясни, че не му е приятно някой да използва здравето му, за да удари политическите си опоненти. "Мисля, че със здравето не трябва да се спекулира, аз не бих го направил спрямо другите", посочи Минчев. 

Посещението на премиера в Северна Македония ще се състои, така че това е абсурдно, добави още той. 

"Очаквам от посещението на премиера там да се вдъхне нова динамика, ние няма да отстъпим от нашия интерес, което бе препотвърдено в рамките на Консултативния съвет по национална сигурност, но очакваме това да даде нов импулс." 

Ако районът се превърне в пешеходна зона, НС на драго сърце ще се откаже от паркинга в името на един красив площад, оттогава не е имало комуникация със Столична община.