Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мангъров не искаше да се предаде без бой, защото славата е сладка и доходоносна, затова импровизира цял шпионски филм, с който да замаже неверните си твърдения за починал ваксиниран пациент.

Но когато "поправяш" лъжата с друга лъжа, не стигаш много далеч и не можеш още дълго да си здравно гуру.

Имайте предвид, че колкото и да бъде разобличаван с факти, Мангъров няма да спре, докато и последната телевизия не откаже да го кани и храни с безплатна реклама. Защото това е не само патология на личността, но и отличен бизнес.

"Две болници опровергаха думите на доц. Атанас Мангъров, че при тях е починал пациент, който преди това е бил ваксиниран срещу Covid-19.

Първо критикът на Covid-мерките и имунизацията беше уличен в лъжа от директора на Инфекциозна болница, където е началник на клиника, а след това с опровержение излязоха и от "Токуда".

В неделя Мангъров гостуваше в студиото на bTV и беше част от дебат със здравни експерти, пред които обяви, че в Инфекциозна болница "имахме ваксинирани, които починаха". Директорът проф. Татяна Червенякова каза, че това не е вярно и от началото на ваксинацията в лечебното заведение не е имало имунизиран, който е загубил битката с коронавируса. [...]

Мангъров се поправи, че конкретният починал пациент, който визира, бил преместен в "Токуда" и издъхнал там преди три дни. „Проф. Червенякова много добре знае, защото, за голямо съжаление, човекът, когото и двамата познавахме, беше съпруг на нейна близка сътрудничка“, твърди той във Facebook.

„Във връзка със запитвания от журналисти и поради засиления обществен интерес по темата, Ви информираме, че в лечебното заведение няма пациент, прехвърлен от Инфекциозна болница в реанимацията на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда, който да е бил ваксиниран и да е починал от COVID-19“, информираха с пост във Фейсбук от лечебното заведение."

*От фейсбук!