Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Източник: FreeImages.com/Lars Jensen
Източник: FreeImages.com/Lars Jensen

Често купуваме много неща на разпродажби или просто защото сме в поредната емоционална криза. Много скоро изхвърляме безразсъдно купените дрехи и обувки. Има обаче неща в нашия гардероб, с които не искаме да се разделям. По принцип това са класически неща, а сред тях се отнасят:

Дънки - джинсите винаги ще бъдат на мода и никога няма да остареят. Следователно, вашата задача е да намерите подходящ модел дънки на достъпна цена. Тесните дънки се отличават с някои предимства и най-вече те просто попълват високите обувки, можете да носите със спортно облекло. И ако комбинирате дънки с обувки с високи токчета, можете спокойно да отидете на парти.

Кашмирен пуловер – следващият път, когато планирате да облечете старият кашмирен пуловер, просто освежете с брошка или друга декорация. Скъпият кашмир, ако се съхранява правилно, ще продължи да ви служи вярно, повече от един сезон. Съхранявайте кашмира в гардероб в сгънат вид. Поставете там и средства за отблъскване на молци и перете винаги ръчно със специални шампоани за измиване на вълнени дрехи.

Кожено яке - разбира се, всяка представителка на нежния пол има в гардероба поне едно кожено яке или класически стил на спортно. Колкото по-мека е кожата, толкова по-елегантен ще изглежда външния му вид. Коженото яке е перфектно съчетано с класически или широки панталони с бродерия.

Високи обувки - жените обожават обувки с висок ток и високите ботуши. Тези модели са практични, удобни и оправдават изхарчените пари. Тези обувки изглеждат страхотно с букле панталони, скъсени панталони, с рокли.

Кожена чанта – няма спор, че тя е подходяща за всяко събитие. Разбира се, можете да си купите само чанта, но е по-добре да се харчите повече пари за маркови кожени модели, които непременно оправдаят инвестицията и служат в продължение на много години.

Стилен дъждобран – това нещо като дъждобран се смята за една от най-добрите опции за променящият се сезон. Той не само ще ви предпази от времето, но и ще изглежда прекрасно. Това облекло винаги е модерно, освен това се комбинира с обувки, поли и панталони.

Ако желаете, можете да разнообразите вашето изображение с шалове, брошки, колани.

Класически обувки – със сигурност като Кари Брадшоу от „Сексът и града“, харесвате много модели обувки. Но е важно да запомните, че модата за обувки се връща веднъж на петдесет години. Ето защо е по-практично да си купите няколко чифта обувки, които да изглеждат подходящи с всякакви дрехи, а основният модел да е винаги модерен и подходящ.

Бяла риза – дрехите в бяло и могат да се комбинират с всеки строг панталон или пола. Те са винаги модерни елементи от гардероба на жените.

Малка черна рокля - тази рокля трябва да присъства в гардероба на всяка жена. Тя ще е подходящо за работа, за бизнес среща и дори за гала вечер. Такива рокли трябва да бъдат изцяло черни и семпли, без излишък. Дължината на тази рокля трябва да стига до коленете.

Пола тип "молив" и по принцип, това е пола до коленете с малък прорез, понякога украсена с копчета. Цветът на такава пола не е привлекателен. Моделът е много популярен сред много жени и се смята за класически. Такава пола може да се носи на работа, на партита. Със своята чудесна комбинация от много неща от дамския гардероб.

Всички тези неща са на мода винаги, но и са подходящи за всяка фигура, ако са правилно подбрани. Те могат да подчертаят достойнството и красотата на фигурата. И ако сънувате и добавяте към тези неща подходящи аксесоари, може да създадете много интересни комбинации, които не само ще бъдат за вас, но и за всички около вас!