Дани Обувката - кралят на елитните проститутки
Дата: 27.01.2012; рубрика: Афери; автор: Слави Ангелов

Дани Обувката, известен още като Дани Носа, е кралят на елитните проститутки в България.
През него работят 50-60 висок клас компаньонки, между които миски, манекенки, моделки, плеймейтки, Златки, плейбойки и много известни фолкпевици.
"Там тарифата е твърда - 1000 лева за час, два или три, но тези момичета ги дават постоянно по телевизията, те са на всички светски партита - обясняват вътрешни хора в бизнеса с жива плът. - Дани е най-силният играч в момента, но при него няма силови методи и всички накрая са доволни - и той, и момичето, и клиентът".
Дани Обувката не държи бардаци, нито компаньонки по улиците. Поръчките стават само по телефона, а момичетата се пращат на място, независимо дали е апартамент, ресторант, бар. Дани работи не само за столицата, но и за цяла България,

приема поръчки
дори от Гърция

Дани е известен в цяла София с двата магазина за луксозни обувки, които държи от години в центъра. Оттам идват и прякорът му - Обувката. Той навлиза много успешно в бизнеса с елитни проститутки в последните 2 години, след като Росен, който управляваше дълги години този сегмент за бившата групировка СИК, започва постепенно да се оттегля.
Първият обаче, който предлага организирано секс с елитни проститутки е Жоро Художника. Този мъж вече гони 60 години, а навремето е направил бардак в къща в софийския кв. Бояна, в която е предлагал само високо качество компаньонки.
Информаторът на "168 часа" обаче смята, че Дани Обувката е постигнал най-много в този бизнес: "Той става все по-силен и влиятелен и заради клиентите, които обслужва -

политици, депутати, хора от министерствата,
висши полицаи

В създадената от него схема някои от момичетата дори не делят хонорара с него 50 на 50, както е в бардаците.

КАТАЛОГ: Снимките на тези две момичета са качени върху дивиди, което нови играчи разпространяват в София.
Част от тях вземат 600 лева, а за Дани остават - 400.
При него всичко е доброволно и никой не може да го пипне за нищо. Просто полицията и да иска, няма за какво да се хване - обяснява известен сводник, който е и клиент на Дани Обувката. - Но полицията няма и да поиска, защото той обслужва много "дебели" хора и никой не смее да го закача.
Дани днес може да изкара и 10 хиляди лева от момичета. Той се е наложил. Предлага най-хубавите жени. И когато аз искам хубави жени, звъня на Дани. Викам си момичета 15 пъти в месеца.
Давам 15 хиляди лева, но изкарвам 100 хиляди на месец и ми дреме на гъза.
Ей т`ва е работата". В полицията действително никой не се занимава с Дани Обувката, но няма и повод за това, защото всичко е на ръба на закона. "Чували сме за него, но тази информация е непроверена. Няма никакви сигнали, нито жалби", обяснява началникът на сектор "Контингент и превенция" в Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) Иво Величков.
В СДВР няма информация и за момичетата, които се предлагат през Дани Обувката.

Най-високият хонорар, платен за елитни проститутки,

обаче не е свързан с новия играч в този бизнес.
Преди години един много известен хазартен бос, с интереси също и във футбола, и в чалгата, платил 20 хиляди евро на три от най-актуалните фолкпевици П., И. и Г., за да придружат гръцки бизнесмен на парти в южната ни съседка. Преди това чужденецът изхарчил почти 100 хиляди евро в казиното на хазартния ни бос близо до границата и фолкфуриите били признателен жест, за който си разделили почти по 7 хиляди евро.
"Аз съм отдавна в този бизнес, а това е един от най-високите хонорари, за които съм чувал. И това не са легенди, това се е случило", обяснява източникът на "168 часа".

ЕВТИНО: Строителите най-често търсят проститутки на пътя.
Той категорично

отрича за съществуването на каталог

с елитни проститутки - с техни снимки и тарифи: "Никога не е имало каталози, това е излишен риск за всички. Някакви хора рязаха навремето снимки от списания и се правеха на оборотни."
В. "168 часа" обаче се сдоби с каталог на дивиди със снимки на 33 момичета, които предлагат сексуслуги. Сред тях са една миска и много модели, снимани за "Плейбой" и "Пентхаус".
Снимките на момичетата са подредени в директории с имената и фамилиите им. Вътре няма тарифи или друга информация. Човекът, който ни даде дивидито, обясни, че каталогът не е направен от някой от големите играчи, а от "шанъджии" (свободни играчи - бел. авт.), които в момента се опитват да пробият на този пазар.

 

 

IT специалисти изместиха строители като клиенти №1

Дебелаците с най-много проститутки средна класа,
Мис Линда най-добра в садо-мазо услугите

Компютърните специалисти безапелационно са изместили строителите като най-постоянни клиенти на проститутките в апартаментните публични домове.
"Те изкарват добри пари и напоследък са много активни.

МОДА: Все повече момичета сами си правят снимки и се предлагат без сводник в интернет.
Строителите пък много намаляха в София, освен това парите им паднаха драстично и търсят повече момичета по-нисък клас директно от улицата", обясниха софийски сводници.
Според тях следващата много сериозна група клиенти са чужденците, особено тези, които са в краткосрочни или пък няколкомесечни командировки в София.
Като цяло обаче бизнесът с жива плът се е сринал драстично в кризата, а в последните 12 месеца абсолютно са променени и големите играчи. Хора като Митко Полицая, Иво Турчина, Румен Лонгура и Иво Малкия, които дълги години контролираха тотално проституцията в столицата, вече не са в играта.
В момента, като се изключи Дани Обувката, който предлага елитни компаньонки, най-оборотни са Иво Русия и Иво Дебелия, известни още като Ивовците и Дебелаците. В момента те са едни от най-старите сводници в София. Работят в столицата от почти 15 години, като навремето са дошли от Враца и първоначално са започнали работа като охранители на дискотеки, докато се преориентират към предлагането на проститутки.
Запознати твърдят, че двамата в момента държат 100-тина момичета среден клас, които се предлагат в т. нар. апартаментни бардаци. Ивовците са собственици на баровете "Флирт" и "Париж", имат 4-5 апартамента, от които най-оборотни напоследък били тези на ул. "Врабча" и на ул.
"Гургулят". Врачанците са силоваци, рекетьори, те бият и глобяват момичетата.
След тях като влияние според експерти от столичната полиция се нареждат петима нови играчи, между които и мъж с прякор Кико, всеки от които управлява по между 4 и 6 масажни салона. "Те имат някакъв стремеж да се легализират. Плащат и данъци и осигуровки, но като отидем на адреса, където трябва да се предлагат масажи, виждаме същите момичета, които вече сме регистрирали от различни публични домове в града", обяснява Иво Величков.
Сводниците разказват, че друг известен играч е Вальо Тигъра, чийто публичен дом "Пантерата" беше взривен през 2008 г. "Пантерата" днес се казва "666", а Тигъра освен него държи още 3-4 клуба, в които работят между 20 и 30 проститутки.
Компаньонките, които се продават по улиците в центъра на столицата пък, в момента се контролират от Пацо S-а, наричан така, защото се вози в сив "Мерцедес" S-класа. Навремето уличните жрици на любовта се контролираха от човека на Маргините Пешо Щангата. Пацо S-а има и около 20 проститутки, които работят в Белгия и Холандия.
Около 20 проститутки работят и за една възрастна дама, известна като Мис Линда. Тя от години има бардак в кв. Иван Вазов, а неотдавна е открила и нов публичен дом. При Мис Линда се предлагат садо-мазо услуги, а сводници твърдят, че нейни клиенти са известни политици и дори служители на МВР.
Въпреки ареста си след разследване във в. "24 часа" и Митко Русия е запазил известни позиции в този бизнес. На него в момента се отчитали 50-ина момичета в столицата, като парите се събирали в понеделник и сряда.
Като се изключат всички по-значими играчи, "шанъджиите" и компаньонките, които не плащат на никого, представляват около 30 процента от пазара.
Сводниците твърдят, че проститутките в София, между които и студентки, които се продават по два пъти в месеца, за да си помогнат финансово, са около 5000, а от столичната полиция уточняват, че в последните 10 години са регистрирали в града общо 2300 жрици на любовта.
Огромната част от тях се продават на тарифи между 60 и 100 лева на час за стандартен секс.

 

До 5000 подкуп за полицейска защита

"От 2500 до 5000 лева на месец се плаща на куките (полицаите - бел. авт.), за да не те закачат. Такива суми се дават на ниво Софийско, а в районните не повече от 500 на месец. Бизнесът много падна, навремето в Софийско сме плащали по 15 хил. на месец", разказва сводник, който настоява да остане анонимен.
Той обясни, че най-силните години в проституцията са били между 2004 и 2007 г. Тогава един добър апартаментен бардак изкарвал и до 35 хиляди лева на месец. В момента много силен публичен дом с мъка можел да донесе на собственика си до 10 хиляди лева за 30 работни дни.
Еротик баровете пък, от които навремето се печелило и по 150 хиляди лева на месец, в момента разчитали силно на продажбите на алкохол (една бира - 5 лева, малко уски - 10 лева - бел. авт.), както и на почерпките, които клиентите правят на компаньонките.


02.02.2012 22:46:27

vasko pederasa: Нищо ново под слънцето!

05.02.2012 15:05:52

John Herbert: 50% e istina

15.02.2012 03:25:57

met sex: neka da gi ima,nyama losho

29.02.2012 10:21:42

Сериозна възможност!: Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012!Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад.Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви!Всеки месец, като заплата!Лесно е, става за минута!Успех!Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=98df1a72

10.03.2012 14:25:55

Агнес: Е това какво разкритие е? ЕВАЛА НА ЧОВЕКА ? 168 часа са псевдо журналисти явно май !? – Или обслужват интересите пак на ченгетата! Знаем, че в София има стотици самостоятелни бардаци с по 5-10 момичета, работещи за бивши или настоящи куки, просто други няма как де се вредят, поради огромната численост на изпадащите от системата, и солидарността която цари между тях -е пословична.. Забранен достъп за обикновени бандити ФАКТ !! Това разследване показва че и „журналистите“ от 168 часа, са силно зависими от слуховете и манипулацията над Българския народ !!! Всички вестници и меди са силно свързани с ограбването на хората и унищожението на децата ни. За сметка не техните чиновническите тлъсти деца…

17.03.2012 19:59:24

атнтнатн: Крайно време е да се легализира проституцията, но тогава ще спрат парите за покровителите Най-умните и хитри хора -швейцарците , отдавна са го направили

19.03.2012 05:13:28

Antonia: There's a secert about your post. ICTYBTIHTKY

30.04.2012 10:12:17

Сьвет:: Кьм "Сериозна възможност!" А БЕ ЧОВЕЧЕ-НЕ ЧЕТЕШ ЛИ ЧЕ ИСТИНАТА ЗА ДА ИМАШ ПАРИ Е ДА СЕ ОТВОРИ БАРДАК.КАКЬВ ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ ТИ МЬТИ ГЛАВАТА.ВЗЕМИ И НАПРАВИ ФИРМА КОЯТО ДА ПРЕДЛАГА КОМПЛЕКСНА УСЛУГА; " РЕГИСТРИРАНЕ,ПЬЛНО ОБОРУДВАНЕ И ПУСКАНЕ В РЕДОВНА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА БАРДАЦИ".ТАМ И САМО ТАМ ЩЕ СПЕЧЕЛИШ-МАХНИ ИНТЕРНЕТА.

05.07.2012 09:56:05

drago: вижте какво правят http://www.5strike.com/bg/replay/12224798

23.07.2012 17:18:09

на Дани в носа : платена публикация - мн реклама си направи този Дани, изхвърли се като *икия на мокър пясък...

03.08.2012 13:30:26

Валентин: За цялата тази ситуация е виновна държавата, която упорито не иска да легализира проституцията. Явно рушветите са много сладки за депутатите - "милиционерите" и за това пречат да се приеме закон за проституцията, където легално да се плащат данъци и гордо да се носи званието "ПРОСТИТУТКА" !

23.08.2012 14:39:45

stivi: Към 168 часа - ако отидете на ъгъла на ул.Бачо Киро и ул.Искър - точно зад пицарията на Лео е входа, след 22,00 часа става голямо движение на момичета.Най интересното е че постояно минава и полицейска кола в района - изглежда ги пази...доста явно се прави цялата дейност, района е на 5 РПУ.

11.10.2012 15:55:48

на Дани в носа : Че те 5-то РПУ са най подкупните ,алчни и нагли ченгесари в цяла София - нормално, какво искаш!

29.11.2012 23:09:13

ГРАФ ДРАКУЛА : ДО ТАМА ЛИ Я ДОКАРАХТЕ В БГ-ТО , А ВЕКОВЕ ВСЕ МЕН МЕ ОБСЪЖДАТЕ! TENKS Journalists - Shiens bulgares!

27.12.2012 01:08:00

vivescort: тук знаете ли ги www.vivaescort.com

13.06.2013 17:50:58

Vip Kompanionki: Крайно време е да преминем към по-високо ниво, а именно сайтове за реклама на такива услуги. www.EscortKompanionki.com

13.06.2013 17:54:58

EscortKompanionki: Компаньонки България с реални снимки!!!

Тия дни в АБВ се възбудиха силно от някакво си изявление на президента Плевнелиев, но си затвориха плътно очите за наглия антинароден лобизъм, който демонстрира депутатът им проф. Иван Станков. Всичко тръгна от едно интервю на държавния глава пред Индипендънт , че Русия водела хибридна война на Балканите. Тук въобще нямам идея да защитавам Росен Плевнелиев, но, първо, тази теза се ...
168 Часа абонамент
ЕКСКЛУЗИВНО
Без възмездие