Дани Обувката - кралят на елитните проститутки
Дата: 27.01.2012; рубрика: Афери; автор: Слави Ангелов

Дани Обувката, известен още като Дани Носа, е кралят на елитните проститутки в България.
През него работят 50-60 висок клас компаньонки, между които миски, манекенки, моделки, плеймейтки, Златки, плейбойки и много известни фолкпевици.
"Там тарифата е твърда - 1000 лева за час, два или три, но тези момичета ги дават постоянно по телевизията, те са на всички светски партита - обясняват вътрешни хора в бизнеса с жива плът. - Дани е най-силният играч в момента, но при него няма силови методи и всички накрая са доволни - и той, и момичето, и клиентът".
Дани Обувката не държи бардаци, нито компаньонки по улиците. Поръчките стават само по телефона, а момичетата се пращат на място, независимо дали е апартамент, ресторант, бар. Дани работи не само за столицата, но и за цяла България,

приема поръчки
дори от Гърция

Дани е известен в цяла София с двата магазина за луксозни обувки, които държи от години в центъра. Оттам идват и прякорът му - Обувката. Той навлиза много успешно в бизнеса с елитни проститутки в последните 2 години, след като Росен, който управляваше дълги години този сегмент за бившата групировка СИК, започва постепенно да се оттегля.
Първият обаче, който предлага организирано секс с елитни проститутки е Жоро Художника. Този мъж вече гони 60 години, а навремето е направил бардак в къща в софийския кв. Бояна, в която е предлагал само високо качество компаньонки.
Информаторът на "168 часа" обаче смята, че Дани Обувката е постигнал най-много в този бизнес: "Той става все по-силен и влиятелен и заради клиентите, които обслужва -

политици, депутати, хора от министерствата,
висши полицаи

В създадената от него схема някои от момичетата дори не делят хонорара с него 50 на 50, както е в бардаците.

КАТАЛОГ: Снимките на тези две момичета са качени върху дивиди, което нови играчи разпространяват в София.
Част от тях вземат 600 лева, а за Дани остават - 400.
При него всичко е доброволно и никой не може да го пипне за нищо. Просто полицията и да иска, няма за какво да се хване - обяснява известен сводник, който е и клиент на Дани Обувката. - Но полицията няма и да поиска, защото той обслужва много "дебели" хора и никой не смее да го закача.
Дани днес може да изкара и 10 хиляди лева от момичета. Той се е наложил. Предлага най-хубавите жени. И когато аз искам хубави жени, звъня на Дани. Викам си момичета 15 пъти в месеца.
Давам 15 хиляди лева, но изкарвам 100 хиляди на месец и ми дреме на гъза.
Ей т`ва е работата". В полицията действително никой не се занимава с Дани Обувката, но няма и повод за това, защото всичко е на ръба на закона. "Чували сме за него, но тази информация е непроверена. Няма никакви сигнали, нито жалби", обяснява началникът на сектор "Контингент и превенция" в Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) Иво Величков.
В СДВР няма информация и за момичетата, които се предлагат през Дани Обувката.

Най-високият хонорар, платен за елитни проститутки,

обаче не е свързан с новия играч в този бизнес.
Преди години един много известен хазартен бос, с интереси също и във футбола, и в чалгата, платил 20 хиляди евро на три от най-актуалните фолкпевици П., И. и Г., за да придружат гръцки бизнесмен на парти в южната ни съседка. Преди това чужденецът изхарчил почти 100 хиляди евро в казиното на хазартния ни бос близо до границата и фолкфуриите били признателен жест, за който си разделили почти по 7 хиляди евро.
"Аз съм отдавна в този бизнес, а това е един от най-високите хонорари, за които съм чувал. И това не са легенди, това се е случило", обяснява източникът на "168 часа".

ЕВТИНО: Строителите най-често търсят проститутки на пътя.
Той категорично

отрича за съществуването на каталог

с елитни проститутки - с техни снимки и тарифи: "Никога не е имало каталози, това е излишен риск за всички. Някакви хора рязаха навремето снимки от списания и се правеха на оборотни."
В. "168 часа" обаче се сдоби с каталог на дивиди със снимки на 33 момичета, които предлагат сексуслуги. Сред тях са една миска и много модели, снимани за "Плейбой" и "Пентхаус".
Снимките на момичетата са подредени в директории с имената и фамилиите им. Вътре няма тарифи или друга информация. Човекът, който ни даде дивидито, обясни, че каталогът не е направен от някой от големите играчи, а от "шанъджии" (свободни играчи - бел. авт.), които в момента се опитват да пробият на този пазар.

 

 

IT специалисти изместиха строители като клиенти №1

Дебелаците с най-много проститутки средна класа,
Мис Линда най-добра в садо-мазо услугите

Компютърните специалисти безапелационно са изместили строителите като най-постоянни клиенти на проститутките в апартаментните публични домове.
"Те изкарват добри пари и напоследък са много активни.

МОДА: Все повече момичета сами си правят снимки и се предлагат без сводник в интернет.
Строителите пък много намаляха в София, освен това парите им паднаха драстично и търсят повече момичета по-нисък клас директно от улицата", обясниха софийски сводници.
Според тях следващата много сериозна група клиенти са чужденците, особено тези, които са в краткосрочни или пък няколкомесечни командировки в София.
Като цяло обаче бизнесът с жива плът се е сринал драстично в кризата, а в последните 12 месеца абсолютно са променени и големите играчи. Хора като Митко Полицая, Иво Турчина, Румен Лонгура и Иво Малкия, които дълги години контролираха тотално проституцията в столицата, вече не са в играта.
В момента, като се изключи Дани Обувката, който предлага елитни компаньонки, най-оборотни са Иво Русия и Иво Дебелия, известни още като Ивовците и Дебелаците. В момента те са едни от най-старите сводници в София. Работят в столицата от почти 15 години, като навремето са дошли от Враца и първоначално са започнали работа като охранители на дискотеки, докато се преориентират към предлагането на проститутки.
Запознати твърдят, че двамата в момента държат 100-тина момичета среден клас, които се предлагат в т. нар. апартаментни бардаци. Ивовците са собственици на баровете "Флирт" и "Париж", имат 4-5 апартамента, от които най-оборотни напоследък били тези на ул. "Врабча" и на ул.
"Гургулят". Врачанците са силоваци, рекетьори, те бият и глобяват момичетата.
След тях като влияние според експерти от столичната полиция се нареждат петима нови играчи, между които и мъж с прякор Кико, всеки от които управлява по между 4 и 6 масажни салона. "Те имат някакъв стремеж да се легализират. Плащат и данъци и осигуровки, но като отидем на адреса, където трябва да се предлагат масажи, виждаме същите момичета, които вече сме регистрирали от различни публични домове в града", обяснява Иво Величков.
Сводниците разказват, че друг известен играч е Вальо Тигъра, чийто публичен дом "Пантерата" беше взривен през 2008 г. "Пантерата" днес се казва "666", а Тигъра освен него държи още 3-4 клуба, в които работят между 20 и 30 проститутки.
Компаньонките, които се продават по улиците в центъра на столицата пък, в момента се контролират от Пацо S-а, наричан така, защото се вози в сив "Мерцедес" S-класа. Навремето уличните жрици на любовта се контролираха от човека на Маргините Пешо Щангата. Пацо S-а има и около 20 проститутки, които работят в Белгия и Холандия.
Около 20 проститутки работят и за една възрастна дама, известна като Мис Линда. Тя от години има бардак в кв. Иван Вазов, а неотдавна е открила и нов публичен дом. При Мис Линда се предлагат садо-мазо услуги, а сводници твърдят, че нейни клиенти са известни политици и дори служители на МВР.
Въпреки ареста си след разследване във в. "24 часа" и Митко Русия е запазил известни позиции в този бизнес. На него в момента се отчитали 50-ина момичета в столицата, като парите се събирали в понеделник и сряда.
Като се изключат всички по-значими играчи, "шанъджиите" и компаньонките, които не плащат на никого, представляват около 30 процента от пазара.
Сводниците твърдят, че проститутките в София, между които и студентки, които се продават по два пъти в месеца, за да си помогнат финансово, са около 5000, а от столичната полиция уточняват, че в последните 10 години са регистрирали в града общо 2300 жрици на любовта.
Огромната част от тях се продават на тарифи между 60 и 100 лева на час за стандартен секс.

 

До 5000 подкуп за полицейска защита

"От 2500 до 5000 лева на месец се плаща на куките (полицаите - бел. авт.), за да не те закачат. Такива суми се дават на ниво Софийско, а в районните не повече от 500 на месец. Бизнесът много падна, навремето в Софийско сме плащали по 15 хил. на месец", разказва сводник, който настоява да остане анонимен.
Той обясни, че най-силните години в проституцията са били между 2004 и 2007 г. Тогава един добър апартаментен бардак изкарвал и до 35 хиляди лева на месец. В момента много силен публичен дом с мъка можел да донесе на собственика си до 10 хиляди лева за 30 работни дни.
Еротик баровете пък, от които навремето се печелило и по 150 хиляди лева на месец, в момента разчитали силно на продажбите на алкохол (една бира - 5 лева, малко уски - 10 лева - бел. авт.), както и на почерпките, които клиентите правят на компаньонките.


02.02.2012 22:46:27

vasko pederasa: Нищо ново под слънцето!

05.02.2012 15:05:52

John Herbert: 50% e istina

15.02.2012 03:25:57

met sex: neka da gi ima,nyama losho

29.02.2012 10:21:42

Сериозна възможност!: Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012!Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад.Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви!Всеки месец, като заплата!Лесно е, става за минута!Успех!Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=98df1a72

10.03.2012 14:25:55

Агнес: Е това какво разкритие е? ЕВАЛА НА ЧОВЕКА ? 168 часа са псевдо журналисти явно май !? – Или обслужват интересите пак на ченгетата! Знаем, че в София има стотици самостоятелни бардаци с по 5-10 момичета, работещи за бивши или настоящи куки, просто други няма как де се вредят, поради огромната численост на изпадащите от системата, и солидарността която цари между тях -е пословична.. Забранен достъп за обикновени бандити ФАКТ !! Това разследване показва че и „журналистите“ от 168 часа, са силно зависими от слуховете и манипулацията над Българския народ !!! Всички вестници и меди са силно свързани с ограбването на хората и унищожението на децата ни. За сметка не техните чиновническите тлъсти деца…

17.03.2012 19:59:24

атнтнатн: Крайно време е да се легализира проституцията, но тогава ще спрат парите за покровителите Най-умните и хитри хора -швейцарците , отдавна са го направили

19.03.2012 05:13:28

Antonia: There's a secert about your post. ICTYBTIHTKY

30.04.2012 10:12:17

Сьвет:: Кьм "Сериозна възможност!" А БЕ ЧОВЕЧЕ-НЕ ЧЕТЕШ ЛИ ЧЕ ИСТИНАТА ЗА ДА ИМАШ ПАРИ Е ДА СЕ ОТВОРИ БАРДАК.КАКЬВ ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ ТИ МЬТИ ГЛАВАТА.ВЗЕМИ И НАПРАВИ ФИРМА КОЯТО ДА ПРЕДЛАГА КОМПЛЕКСНА УСЛУГА; " РЕГИСТРИРАНЕ,ПЬЛНО ОБОРУДВАНЕ И ПУСКАНЕ В РЕДОВНА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА БАРДАЦИ".ТАМ И САМО ТАМ ЩЕ СПЕЧЕЛИШ-МАХНИ ИНТЕРНЕТА.

05.07.2012 09:56:05

drago: вижте какво правят http://www.5strike.com/bg/replay/12224798

23.07.2012 17:18:09

на Дани в носа : платена публикация - мн реклама си направи този Дани, изхвърли се като *икия на мокър пясък...

03.08.2012 13:30:26

Валентин: За цялата тази ситуация е виновна държавата, която упорито не иска да легализира проституцията. Явно рушветите са много сладки за депутатите - "милиционерите" и за това пречат да се приеме закон за проституцията, където легално да се плащат данъци и гордо да се носи званието "ПРОСТИТУТКА" !

23.08.2012 14:39:45

stivi: Към 168 часа - ако отидете на ъгъла на ул.Бачо Киро и ул.Искър - точно зад пицарията на Лео е входа, след 22,00 часа става голямо движение на момичета.Най интересното е че постояно минава и полицейска кола в района - изглежда ги пази...доста явно се прави цялата дейност, района е на 5 РПУ.

11.10.2012 15:55:48

на Дани в носа : Че те 5-то РПУ са най подкупните ,алчни и нагли ченгесари в цяла София - нормално, какво искаш!

29.11.2012 23:09:13

ГРАФ ДРАКУЛА : ДО ТАМА ЛИ Я ДОКАРАХТЕ В БГ-ТО , А ВЕКОВЕ ВСЕ МЕН МЕ ОБСЪЖДАТЕ! TENKS Journalists - Shiens bulgares!

27.12.2012 01:08:00

vivescort: тук знаете ли ги www.vivaescort.com

13.06.2013 17:50:58

Vip Kompanionki: Крайно време е да преминем към по-високо ниво, а именно сайтове за реклама на такива услуги. www.EscortKompanionki.com

13.06.2013 17:54:58

EscortKompanionki: Компаньонки България с реални снимки!!!

Най-актуалният морски виц гласи следното: - Къде бяхте на море? - В Лозенец. Насрахме се от кеф! - Да, бе, вярно, казаха по новините! Актуално, но всъщност колко да е актуално? Ние това за Лозенец си го знаем от години. Откакто тоалетните там бяха за 3000 души, а в строителния бум се мултиплицираха за 10 000, които се изсипват там през август главно от София, и като се разхождаш по ...
168 Часа абонамент
ЕКСКЛУЗИВНО
Без възмездие