Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тошко Йорданов
Тошко Йорданов

Паралелното преброяване показва, че победител на тези избори е "Има такъв народ". Още не е дошъл вотът от чужбина. Това заяви в ефира на телевизия 7/8 заместник-председателят на партията Тошко Йорданов. Той подчерта, че това са данни от паралелните преброявания на две социологически агенции.

Станислав Балабанов, народен представител в 45-ото Народно събрание коментира, че независимо от избирателната активност, това е политическият край на ГЕРБ. Той посочи, че днес се е забелязала и друга "политическа смърт" - тази на така наречените "патриоти" . Суверенът се произнесе категорично и оттук нататък това е една огромна отговорност, към която трябва да гледаме, каза Балабанов.

Избирателната активност е такава каквато е, надявам се тази тенденция на паралелното преброяване да продължи, добави Йорданов.

Каква е разликата между животните и избирателите на ГЕРБ, попита сценарист на Слави по телевизия 7/8. Животните няма изберат най-тъпия да ги управлява, отговори си той. Пълният набор сценаристи на Слави коментира по телевизията на шефа си изборните резултати.

Зам.-председателят на партията "Има такъв народ" Тошко Йорданов реши да позамаже тези грубост и съобщи, че това било метафора.