Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мария Бакалова тайно в България (Галерия от снимки) Спазва всички мерки и слага розова маска на устата си

Актрисата се разхожда неглиже из центъра на София

Дойде да види родителите и приятелите си

Мария Бакалова тайно се прибра в България, установиха топпараците на "България Днес". Актрисата, която ни прочу по цял свят, след като беше номинирана за "Оскар", се разходи съвсем спокойно из улиците на София, тегли пари от банкомат, похапна си родни манджи и се видя с приятели и преподаватели.


"В България съм съм за ден-два да видя родителите и приятелите си. Възползвах се от пътуването си до Париж, където бях на ревю, и свободните дни, за да дойда в България след 18-месечно отсъствие. Аз съм българка, щастлива съм тук."


Така световноизвестната Мария Бакалова обясни изненадващата си поява в центъра на София, на ул. "Раковски" пред любимия НАТФИЗ "Кр. Сарафов". Именно там, където повече от четири години се поти на скамейките в изучаване на актьорската професия, Мария реши да се види с любима преподавателка и колеги от академията. Бакалова бе с оригинална чанта на "Луи Вюитон", облечена в сина риза на раета, дънки с висока талия и маратонки. Изненадващ за познатите на актрисата е фактът, че тя е пропушила, тъй като в ръцете си талантливата бургазлийка държеше електронна цигара, от която дърпаше от време на време.


Преди да пристигнат пред НАТФИЗ за срещата с приятелите, мениджърът българката Юлиан Костов и Мария се разходиха по софийските улици и си щракнаха няколко селфита.
"С Мария сме много близки, най-добри приятели", категоричен е Костов в отговор на въпроса дали с Бакалова са в интимна връзка. Самият той бе силно изрусен вероятно заради нова роля.


Най-актуалната българска актриса бе в България за няколко дни, след което ще отпътува за Кан, където на 14 юли ще бъде представен филмът с нейно участие "Жените не плачат", режисиран от Весела Казакова и Мина Милева. Филмът е част от селекцията в конкурсната програма "Особен поглед" в 74-ото издание на филмовия фестивал в Кан "Златната палма" сред 24 конкурентни заглавия в раздела. В ролите освен трите сестри - Весела, Биляна и Екатерина Казакови, играят Йосиф Сърчаджиев и Мария Бакалова.


На появата на Мария Бакалова в България най-щастливи бяха родителите й - Румяна и Вълчо. В мрежата те не спират да споделят успехите на единствената си дъщеря, а те се увеличават мълниеносно. Преди дни стана ясно, че младата актриса бе поканена да се присъедини към Академията на "Оскарите". Това означава, че ще има думата, когато се избират носителите на най-популярните филмови награди в света.