Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Няколко думи СПЕЦИАЛНО за Nevqna Vladinova???- втори вицепрезидент на БФХГ

Миналата година Неви стана мой заместник. От първия ден като такава, тя е първа в офиса на работа. Включи се в дейността на администрацията на БФХГ, все едно цял живот това е правила. С лекота и вещина поема всяко задължение. Радост и удоволствие е да я имам до себе си. Присъства на всяка моя среща и попива всичко с жадни очи.

Неви се включи с цялата си отговорност при организацията на Европейското първенство. Пътува с нас до Варна, участва във всички срещи с различните институции и фирми. Беше неразделна част от подготовката на залата. Замина по-рано за Варна и заедно с Росина, Гери, Моника и Йоана превърна залата в арена на красотата, изграждаше офисите за официалните лица, беше връзката с фирмите, които помогнаха за цялостното изграждане с всички детайли!

Неви не загуби връзката със своите доскорошни колежки в националния отбор. Не пропускаше случай и преди, и по време на Европейското да бъде с Катрин, Боряна и момичетата от ансамбъла. Вдъхваше им кураж и трепереше с мен и треньорите по време на самото състезание. Появяваше в залата за загрявка и с нежната си усмивка им вдъхваше спокойствие, както го правеше като техен капитан. Блестяща и красива предизвикваше възхищение в конкурентите ни, с които се поздравяваше от рано сутринта в залата. Беше от първите, които поздравяваше момичетата за успехите, които постигнаха.

Много се гордея с моя вицепрезидент Невяна Владинова!

Тя беше много съществена част от цялостната организация на това Европейско първенство!

Благодаря ти, Неви!

Обичам те!

*От фейсбук!!