Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тома Биков
Тома Биков

"Според записа, в който г-н Узунов получава торбичка от бившия шеф на столичната митница Петко Петков на 19 май, стигаме до съвпадение, което показва, че ден по-късно племенница на г-н Петков оглавява Пловдивската митница." Това каза във включване на живо от фейсбук пред митницата в Пловдив кандидатът за депутат от ГЕРБ Тома Биков и попита дали подаръкът за президентския секретар и назначението имат някакво съвпадение.

Може това да е едно стечение на обстоятелствата, но ние сме длъжни да навържем тези факти, защото Пловдивската митница е едно от важните места в инфраструктурата на държавното управление и на събирането на средства, каза още Биков.

Името на новата директорка на митницата в града под тепетата е Евелина Харизанова, а назначението и идва след назначаването на началника на всички митници в България.

"Не знам какво е имало в това пликче, но трябва да е било много тежко. За да го подадеш на 19 май и веднага след това да стане назначението. Не е било никак леко", каза Спас Гърневски, който също е кандидат за депутат на ГЕРБ.