Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Фирмата "Трилема Кансълтинг" ЕООД, която е еднолична собственост на бившия финансов министър Владислав Горанов, е закупила офиси за 752 994 лв. Това съобщи сайтът „Сега“.

Проверка на „24 часа“ показа, че сделката е вписана в Търговския регистър. Договорът  с продавача  - "Лазур 94" АД, е сключен на 27 май тази година. Бизнес имотите са в блок 11 на бул. "Цариградско шосе" в София. Единият е на партерен етаж и е описан като офис на банка с обща площ145 кв. м. Вторият е записан като "учебна занималня на две нива" с площ от 136 кв. м. 

Потърсен от „24 часа“ по повод покупката, бившият финансов министър заяви: Аз вече съм извън политиката и нямам намерение да коментирам търговската си дейност“.

Владислав Горанов учреди дружеството си „Трилема Кансълтинг“ ЕООД след като напусна политиката през август 2020 г., Консултантската компания е регистрирана на 14 август със седалище в София, район „Възраждане“, ул. „Одрин“, бл. 14, вх. „В“, ет. 10, ап. 100. Предметът на дейност е „консултантски услуги в областта на публичните и частните финанси, управлението и структурирането на предприятия, търговска дейност в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, както и всякакви други дейности, разрешени от българското законодателство при съобразяване и спазване на всякакви лицензионни, регистрационни или други изисквания“.

Владислав Горанов
Владислав Горанов