Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: НЕДОРАЗУМЕНИЯ

Работа: От първия ден на седмицата ви предстои труден ден заради ваши грешки на работното място и недоразумения, свързани с деловите ви отношения. Стабилизирайте постигнатото. Не разпилявайте енергията си. По-добре се откажете от новите задачи, за да си спестите ядовете. Завършете изостаналите. От понеделник проявете сериозно отношение към работата си. Необмислените решения и импулсивните постъпки, на които сте способни, ще доведат до неочаквани негативни резултати. Не пътувайте, за да избегнете сблъсък с Пътна полиция, който допълнително ще ви ядоса до степен на агресия.

Здраве: Благоприятни са грижите за здравето и профилактичното лечение на хронични заболявания. Податливи сте на инфекциозни заболявания. Избягвайте общуване с много хора.

Любов: Обзела ви е ревност. Глождят ви съмнения във верността на вашите любими. С подозрения нищо няма да постигнете. Не се надявайте, че ще имате приятни сексуални изживявания.

ТЕЛЕЦ: ЕМОЦИИ

Работа: Първите дни на седмицата са белязани с факта, че сте подвластни на емоцията. Пътуване неочаквано ще попълни банковата ви сметка. Дните са добри за обсъждане на договори и сделки, но не и за тяхното подписване. От понеделник от вас зависи да избегнете неприятности, породени от допуснати професионални грешки. Внимателно се отнасяйте към поднесените ви в деня идеи и предложения, за да не се подхлъзнете сами към провала. Няма да ви се разминат разправии на работното място заради лошото настроение на ваш колега. Ако искате да изяснявате отношенията си, не повишавайте тон, за да приключите бързо.

Здраве: Здравето ви отлично, ако не прекалявате с концентратите и не се преуморявате. Ако се простудите, вземете мерки, защото може да изгубите временно гласа си.

Любов: Обсебени сте от мисълта за любимите си хора и искате час по-скоро да бъдете с тях. Вечер ви очакват незабравими интимни мигове. Бъдете нежни и се отдайте на чувствата си.

БЛИЗНАЦИ: ПРИХОДИ

Работа: През първите дни на седмицата очаквайте новина за приходи от търговски операции. Пред вас се разкриват нови, по-добри професионални перспективи, които ви съветвам да не пропускате, особено ако сте безработни или искате да смените работата си. От понеделник ви очакват промени, които е добре да обмислите още веднъж и да споделите с колегите си. Осъзнайте собствените си грешки и помислете по какъв начин ще ги коригирате, за да си спестите бъдещи проблеми в бизнеса и финансови загуби. Пътуванията са приятни и полезни. Прецизирайте нови договори и подгответе за подпис вече обсъдените.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Въпреки това се пазете от простуди. Избягвайте газираните напитки. Не забравяйте, че времето вече е променливо, а настинките не ви подминават.

Любов: Не надавайте ухо на клеветите. Възможни са непредвидени трудности в личните отношения. Рискувате да усложните отношенията с интимната си половинка.

РАК: РАЗОЧАРОВАНИЯ

Работа: От първия ден на седмицата ви очакват разочарования, защото сте си позволили да се усъмните във възможностите си. В състояние сте да осъществите бляскаво новите си делови идеи. Професионалните ви задължения изискват да се заемете с работата си незабавно. От понеделник сте натоварени с непосилна работа. Грози ви опасността да влошите отношенията си с колеги заради ваши критични думи, които отдавна сте забравили, но те ги помнят, защото са ги наранили. Очаквайте отлични финансови постъпления. Възникват проблеми, които трудно ще разрешите сами. Не се поддавайте на емоцията.

Здраве: Здравето ви е отлично. Заредени сте с достатъчно сили, за да се чувствате във форма, но спазете изискването да не преяждате и да не прекалявате с алкохола.

Любов: Възможни са проблеми в семейството или с интимната половинка. Не правете прибързани изводи и не изказвайте съмнения за информация, което не сте проверили.

ЛЪВ: ГРЕШКИ

Работа: От четвъртък и в почивните дни ще се наложи да промените плановете си и да провеждате неприятни разговори. Посочете тактично грешките на колегите си, заради които не сте се справили с отдавна започната работа. Не проявявайте агресия, дори и да ви противоречат. От понеделник ви омайват с интересни предложения и сте склонни да избързате и да се съгласите на участие в рисковани сделки. Ако работите в сферата на частния бизнес, рискът е неоправдан и провалът ви е сигурен. Не трябва да мислите само за пари, които може да се окажат нереални, а и за себе си, ако искате да си спестите загубите. Не проявявайте алчност, за да не се провалите.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото сте изнервени и сте готови да се ядосвате и за най-малките проблеми, които вредят и на сърцето, и кръвното ви налягане.

Любов: В семейството назрява конфликт, свързан с децата ви. Избегнете го навреме. В отношенията с любимите хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите.

ДЕВА: ТРУДНОСТИ

Работа: През първите дни на седмицата сте изпълнени с желание за работа, но трудности ще ви попречат да завършите докрай започнатото. Важното е да не се ядосвате. Не провеждайте важни служебни разговори и не се захващайте с разрешаване на лични проблеми. От понеделник се пригответе за грешки на работното място, които ви създават проблеми. Новите ви идеи, ако не са обмислени, ще повлекат след себе си финансови загуби. Ако сте си направили планове как и къде да вложите парите си, може да ви ги провалят. Откажете се от допълнителна работа, свързана с натоварване, за да се справите със своите основни задачи.

Здраве: Бъдете особено внимателни по отношение на здравето си. Хранете се с млечни храни и избягвайте тежката храна. Наложете си да не сте изнервени и притеснени.

Любов: Опитайте се да постигнете добри отношения с любимите си хора. Не съсипвайте хармонията заради нежеланието да се лишите от свободата си.

ВЕЗНИ: ДОГОВОРИ

Работа: Подгответе договорите за подпис, ако се налага, работете и в почивните дни и при необходимост организирайте служебен неформален обяд, за да проведете деловите си разговори. Служебно пътуване ще се отрази добре на финансовото ви състояние. Завършете преди това всичко започнато, за да не пропуснете сроковете, които са ви поставили. От понеделник очаквайте новина, която ще ви зареди с оптимизъм. Завършете започнати и изоставени задачи и ако имате време, поставете началото на новите. Деловите срещи са ползотворни, ако преодолеете трудностите, в противен случай ги отложете.

Здраве: Радвате се на добро здраве. Ако се заредите с оптимизъм, ще се справите с пречките по пътя си с лекота, без здравословни проблеми и без наложително лечение.

Любов: Личните отношения са проблемни заради опитите ви за пореден път да наложите мнението си и да не изслушвате близките си, но само във ваша вреда.

СКОРПИОН: ПЪТУВАНЕ

Работа: Неочаквано ще ви предложат пътуване, което ви съветвам да приемете. Не само ще ви донесе признание, но и ще ви накара да се отпуснете заради промяната на обстановката. Проведете отложените делови срещи и разговори. От вас зависи от понеделник да успеете да приключите задачите си и да започнете новите без изоставане и бавене. Възползвайте се от добрите възможности за приходи. Започнете нова доходна задача, не оставяйте друг да я грабне под носа ви. В добро настроение сте и дразните ваш колега, който е дошъл без желание на работа, но гневът му ще премине. Служебните задачи отхвърляте с лекота, ако не сте прибързани.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Постарайте се да не създавате напрежение у околните. Бъдете предпазливи и не се натоварвайте с непосилна физическа работа.

Любов: Всички свободни от брак и връзка жени, без значение от възрастта и причината за самотата им, да са внимателни в избора на интимни партньори.

СТРЕЛЕЦ: ПРОМЕНИ

Работа: Бъдете внимателни и преценявайте добре всяка своя крачка, свързана с разширяване на бизнеса ви, ако имате намерение да предприемате промени в началото на седмицата. Успехът е с вас, а приходите за деня са отлични. От понеделник потиснете своето желание да обиждате колегите си заради нещо, което ви е изнервило или засегнало. Тактът и внимателно обмислените действия ще ви спестят бъдещи проблеми. В противен случай очаквайте трудности и неприятности, които ще ви споходят, но можете да се справите сами. Бъдете особено внимателни към новите предложения, ако ви ги поднасят доказано завистливи колеги.

Здраве: Грижете се за здравето си въпреки неговата стабилност, защото сте предразположени към простуди. Заредени сте с желание за живот.

Любов: Вечерите са наситени с приятни изживявания и романтични мигове. Не забравяйте, че в тази изпълнена с напрежение седмица няма по-добра отмора от желания секс.

КОЗИРОГ: РАЗСЕЯНОСТ

Работа: В началото на седмицата не ви съветвам да провеждате делови разговори, отложете и планираните. Разсеяни сте заради проблеми, които трябва да разрешите. Постарайте се да не критикувате, за да защитите себе си. Нападателното поведение ви вреди. От понеделник на пътя ви ще се появят трудности заради?недоброжелателно отношение от страна на ваши колеги. На работното място се справяте отлично, ако не сте самонадеяни. Натоварването с повече задачи няма да се отрази добре нито на вас, нито на отношенията с колегите ви. Бъдете умерени. Отложете задачите, свързана с оформяне на финансови документи.

Здраве: Вечер не прекалявайте с алкохола и обилната храна, защото ще навредите на здравето си. Застрашени сте от високо кръвно налягане и главоболие.

Любов: Ваши неприятели, които завиждат на хармонията в семейните ви отношения, искат да ви навредят с интриги и клевети. Новите любовни връзки ви носят разочарования.

ВОДОЛЕЙ: РАЗХОДИ И ПРОБЛЕМИ

Работа: От четвъртък очаквайте финансови проблеми, ако допуснете ненужни разходи. Бъдете внимателни, за да не ви изненадат загуби, които трудно ще възстановите. Внимавайте при работа с банкови и финансови документи, ако се налага да ги подготвите днес. Проведете планираните делови срещи от понеделник, особено с все още непознати партньори, въпреки че ви убеждават да ги отложите, защото са безсмислени. На вашите колеги им е трудно да приемат, че отново сте по-добри от тях. Помислете за обсъждане на договори и сделки с тях, а и за подписването им до края на работното време.

Здраве: Пазете се от травми и неразположение заради преумора.

Здравето ви е нестабилно. За пореден път сте прекалили с диетите и сте изтощили организма си.

Любов: Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не я рушете и не изневерявайте, ако сте щастливи в брака.

РИБИ: РАЗГОВОРИ

Работа: Деловите разговори и познанства ще бъдат успешни в началото на тази седмица. Добре е да проявите търпение и такт и да изслушвате събеседниците си, вместо да се опитвате да блеснете, ако се срещате за първи път. Бъдете дейни и уверени в правотата си и ще пожънете небивал успех. Много от вас ще се почувстват уморени. От понеделник защитете своите интереси пред колегите и ръководството и бъдете отговорни на работното си място. Ще нарасне авторитетът ви, а самочувствието ви ще се върне. Възможно е заради невнимание да допуснете грешки при оформяне на финансови договори.

Здраве: Пазете се от травми и катастрофи въпреки отличното си здравословно състояние. Засилва се склонността ви да попаднете в алкохолна зависимост, ако не овладеете емоциите си.

Любов: Неприятели се опитват да навредят на личните ви отношения. Бъдете подготвени. Не се поддавайте на провокациите на половинките си, целящи да ви ядосат.