Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кадри от кацането на Армстронг и Олдрин през 1969 г.
Кадри от кацането на Армстронг и Олдрин през 1969 г.

Чрез аудиосигнали руснаците научават шокиращи подробности за срещата с НЛО

Лунната програма не след дълго е прекратена под претекст, че няма пари, въпреки че совалките са готови

Всички разговори и ТV предавания от борда на космическите кораби "Аполо" са били прехванати и записани, а траекториите им напълно идентифицирани.

Когато руски журналисти запитали космонавта Алексей Леонов (1934-2019) какво мисли за "Лунния заговор" на американците, той отговорил:

“Само абсолютно невежи хора

могат сериозно да повтарят, че американците не са стъпвали на Луната. Та ние не получихме кадрите с Армстронг и Олдрин от някое студио на Холивуд, а от Луната".

Това изказване е насърчило НАСА и ЦРУ да продължат още по-уверено с контролираните заблуди, свързани с програмата "Аполо". Когато по телеметричния канал рано сутринта на 21.07.1969 г. са се излъчвали

първите стъпки на Армстронг и Олдрин

директно от Луната, малко след началото сигналът е прекъснал и на TV екраните са се появили смущения.

Те траели около 2 минути, след което предаването е продължило "на живо". Шокиращо се оказва съдържанието на разговора между астронавтите и Контролния център на полетите в Хюстън през двете минути на техническо прекъсване на сигнала. Той е бил прехванат и записан от радиолюбител и предоставен на журналисти от бившия директор на НАСА Кристофър Крафт.

Ето пълния запис на диалога:

"Аполо 11": Това е нещо гигантско. Не, не, нее… Това не е оптическа илюзия;

Хюстън: Какво по дяволите става там?;

"Аполо 11": Те са тук, под повърхността; Хюстън: Какво, какво има там?;

"Аполо 11": Ние видяхме няколко гости. Те бяха там за известно време;

Хюстън: Повторете последното си съобщение;

"Аполо 11": Казвам, че тук има други космически кораби.

Те стоят на права линия от другата страна на кратера

Хюстън: Повторете;

"Аполо 11": Позволете да изследваме тази сфера. Ръцете ми треперят толкова силно, че не мога нищо да заснема. Да го заснемем ли? Боже мой, ако тези камери откажат;

Хюстън: Можете ли нещо да заснемете?;

"Аполо 11": Нямам вече филм. Трите снимки на това нещо, както и да се нарича, развалиха филма;

Хюстън: Възстановете контрола! Те пред вас ли са? Чувате ли шумове от НЛО?;

"Аполо 11": Те се приземиха тук. Те са тук и ни наблюдават;

Хюстън: Огледалата! Можете ли да настроите огледалата?;

"Аполо 11": Да, те са на правилното място. Но тези, които са построили тези кораби, може да дойдат и да ги премахнат. Веднъж завинаги!

Когато лунният модул на "Аполо 11" започнал да се спуска над "Морето на спокойствието", на ръба на кратера по права линия са кацнали три летящи чинии с диаметри 15 - 30 м. От тях са слезли извънземни в скафандри. Всички тези кадри са заснети от стационарните камери на борда, но не са били излъчени заради "смущенията". Съветският военен радиотелеметричен комплекс № 10 край Симферопол успял да прехване и аудио-, и видеоизлъчване през двете минути прекъсване. Ето защо

СССР проявил “другарска” съпричастност

към американските си колеги. То не само е знаело за успешните мисии на корабите "Аполо" 11, 12, 14, 15, 16, 17, но е споделяло с НАСА необходимостта от непроницаема секретност за извънземното присъствие на единствения ни земен спътник. Това е причината руснаците да се правят на равнодушни към "Лунния заговор", а американците да засекретят автентичните кадри с Армстронг и Олдрин.

Да, "Лунният заговор" е бил режисиран. Той е създаден и контролиран от "Mаджестик-12", но изпълнен от НАСА, ЦРУ и ВВС на САЩ със съдействието на властта в СССР. Страхът от инвазия на извънземните е бил повсеместен. Висшите правителствени среди и тайните служби на САЩ са били готови да поставят под съмнение цялата програма "Аполо" срещу пълното мълчание за селенитите, завладели Луната.

Ултиматумът на селенитите

Когато на 11.12.1972 г. лунният модул на кораба "Аполо 17" се е прилунил в долината Taurus-Littrow, едва ли астронавтите на борда - полк. Юджийн Сърнън и геологът Харисън Шмит, са предполагали, че по време на 3-дневния престой на Луната ще се срещнат с рептилоидни хоминиди. При третата си изследователска обиколка с четириколесния "Лунар ровър-3" видели малък стъкловиден купол, от който много бързо излезли десетина рептили. Застанали срещу ровъра, без да го атакуват, спрели движението му, а бордовата камера била приведена в режим "пауза" за около 20 минути.

В ушите си те чули ясна човешка реч, която разпознали, че е на латински език. От Контролния център в Хюстън превели веднага съобщеното от извънземните. Те предупреждавали земляните, че са проникнали на тяхна територия и незабавно трябва да я напуснат. Отхвърляли каквито и да било преговори. След този ултиматум ровърът възстановил движението си, а камерата отново заработила.

Сърнън и Шмит побързали да се отдалечат.

Въпросната близка среща е оказала разтърсващо

въздействие върху "Mаджестик-12", ЦРУ, НАСА и АНС. От съображения за предотвратяване на непредсказуеми панически реакции сред обществото селенитите (така били наречени извънземните, завладели Луната) били класифицирани с най-високата степен на секретност.

Космическият кораб "Аполо 17" се е завърнал на Земята на 19.12.1972 г. без никакви усложнения, но въпросът пред НАСА за продължаване на лунните пилотирани мисии по програмата "Аполо" е придобил Хамлетов драматизъм. Било взето решение Агенцията да подготви до пролетта на 1973 г. дистанционно управляем апарат "Лунар скаут" и да го прилуни близо до мястото, където е кацнал модулът на "Аполо 17". Чрез него трябвало да се наблюдава поведението на селенитите, т.е. да се следи да не би да са станали по-благосклонни към земляните.

Реакцията им не закъсняла – луноходът не могъл дори да стигне до мястото на срещата, защото радиовръзката с него е прекъснала. Орбиталният модул предал следното съобщение до Земята (отново на латински език):

“Кацането на Луната е забранено!

В противен случай ще приложим сила и ще атакуваме ваши земни обекти".

Селенитите посочили географските координати на земните цели, датата и часа на атаката, но не съобщили в какво ще се изрази. Дори мистериозната група "Mаджестик-12", изживяваща се като върховен световен ментор на уфологичната доктрина, не е могла да предвиди характера на атаката им. В уречения час, на площ от 4 хектара, в един от американските национални паркове изведнъж опадали всички листа от дърветата, а било безветрен пролетен ден?!

Експертите преценили, че селенитите са използвали гравитационно оръжие, което, генерирайки квантови вълни, може да унищожи всяка цел на земята, във въздуха и във водата. Силно респектирани от технологичната им мощ, американските тайни служби мълниеносно изработили и приели сценарий, недопускащ занапред провокации с нови пилотирани полети.

Ето защо са били преустановени програмите до Луната на "Аполо" 18, 19, 20, а не заради прекратено от Конгреса финансиране на проекта "Аполо", каквато била официалната версия на НАСА. Та нали тези космически кораби са били построени, екипажите подготвени и само оставало да се заредят с гориво, т.е. за тях не е имало недостиг на средства.

В разсекретен доклад на ЦРУ се описва инцидент

в Сибир от 27.03.1993 г., разкриващ невъобразима за човека технологична мощ на извънземните оръжия.

Този доклад е бил изготвен въз основа на досие от 250 страници на Федералната служба за сигурност на Руската федерация (ФСБ). Случаят подробно е отразен и в местен украински вестник през същата година. В Сибир се е провеждало тактическо учение на противовъздушните сили, когато внезапно в района на учението се е появило нисколетящо НЛО. Зенитен взвод от 23 войници изстрелял срещу него ракета "Земя-въздух", а летящата чиния, макар и улучена, нямала видими поражения и се приземила недалече от войниците.

От нея се измъкнали 5 извънземни хоминиди с големи глави и прилепнали към тялото сиви комбинезони. Били във вътрешността на сфера от светлина. Миг по-късно тази сфера избухнала и вкаменила 21 от стъписаните войници. Само двама от тях оцелели, защото били по-назад в групата.

Извънземните астронавти се качили на летящата си чиния

и отлетели, а вкаменените войници били откарани в руски военен център в Подмосковието за изследвания.

Според участвалите в тях експерти неизвестен за хората източник на енергия е трансформирал на молекулярно ниво структурата на човешките тъкани, превръщайки ги в приличаща на камък субстанция. В доклад на ЦРУ по този случай било отбелязано, че притежаваните от извънземните оръжия са много плашещи за хората. От 1972 г. официално са преустановени космическите полети, изследователската и конструкторската работа в НАСА по рестарта на лунната програма. Слуховете, че тази програма не е прекъсвала след драматичните събития от 1972 – 1973 г., а е била продължена в условията на още по дълбока секретност, са все по-одобрявани и то не само от хората с конспиративни нагласи. Хубавото на слуховете е, че винаги се потвърждават! И в този случай ще докажем, че е така.