Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Не мога да коментирам човек като Хаджигенов. Утре някой ще каже, че са 150. И каза, че след изборите ще ги обявят. Редът за подслушванията е доста тежък. Виждате с какво се занимаваме месец преди изборите. Вместо да дискутираме какво ще става в държавата", заяви Тома Биков от ГЕРБ по Нова телевизия.

Според него служебният премиер Янев спешно трябва да обяви кой е подслушван, вместо да мълчи вече цяла седмица. 

"Видяхте какво се случи. Нямаше един довод за отстраняването на шефа на ДАНС "уронване на престижа". И то само дни след като получи висока оценка от НАТО. Вярвам повече на НАТО, отколкото на Румен Радев. На Радев отдавна не вярвам", допълни той.

"Повече коментираме твърдения, а не факти. Всичко е от един човек, който е герой на тези хора. Който назначи шеф на кабинета на вътрешния министър Бойко Рашков, който е с отнет достъп до класифицирана информация", допълни той.

Според него теглените 60 милиона кеш от Васил Божков са повече проблем на банката, защото не е информирала ДАНС, както е по закон", допълни той. "В крайна сметка всичко е дума срещу дума", каза той по повод на снимките от спалнята на бившия премиер Бойко Борисов.