Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лолита ли е жената на живота на Гришо? Лолита Османова и Григор Димитров изглеждат все по-щастливи заедно.

Рускинята обясни, че се чувства чудесно в България, която е специално място за половинката

Малко преди да навърши 30 г. на 16 май, Григор Димитров подпали социалните мрежи с признанието, че наближава възраст, в която започва да се замисля за семейство.

“Нито съм млад, нито остарявам, просто влизам в нова фаза на живота си и започвам да гледам на себе си по различен начин - обяснява той. - Разбирам себе си по-добре и постепенно отсявам ненужните неща около мен. Няма смисъл да губя време за неща, които не прибавят нищо в живота ми. Физически се чувствам добре, а реално в главата ми не минава мисълта, че съм на 30 г. Все още имам какво да уча, за да стана по-зрял. Никой не знае какво може да се случи. Само времето ще покаже, за мен е важно да играя, докато тялото ми позволява да бъда на най-високо равнище. Все пак тенисът е временно занимание и няма да играя вечно. Всеки спортист има срок на годност. Все още изживявам мечтата си, но знам, че после започва реалният живот. Вече мисля за семейство и за неща, които винаги съм искал да правя. Така в деня, когато ще трябва да се разделя с нещо, ще бъда готов за друго и за следващата глава от моя живот.”

В това изказване феновете на Григор Димитров ясно разчетоха, че той вече крои сериозни планове за семейство. Някои бяха по-смели в изказванията си и предположиха, че това се дължи на Лолита Османова, която, изглежда, се превръща в жената на живота му. Разбира се, на този етап това са само хипотези, но бившият №3 изненада всички, като се прибра в България заедно с приятелката си, за да отпразнува с родителите си 30-ия си рожден ден.

Буквално в последния момент той променил плановете си и се отбил дотук, преди да замине за турнира в Женева.

Дъщерята на кавказкия богаташ посети заедно с Григор Боянската църква, разходиха се по пътеките на Витоша, а след това двамата заминаха за Хасково. Така

рускинята стана първото гадже на Димитров,

което посещава родния му град. Преди 4 години Никол Шерцингер дойде в България, но бе само в София и вечеря суши с приятеля си в японски ресторант на улица “Раковски” в центъра на столицата.

Този път ситуацията е по-различна.

Ден след като се прибра в България, Димитров направи тренировка на кортовете в Хасково под ръководството на своя баща Димитър, а играта бе наблюдавана от Лолита и майка му Мария. Двете дами бяха уловени от медиите в различни кадри. Фотосите ясно показваха, че те се разбират добре и се чувстват приятно заедно.

Най-голямата изненада за журналистите беше, че Лолита за първи път сподели няколко думи пред българските медии. Въпросът й бе зададен на руски, но тя отговори на английски: “Тук съм от един ден и мога да кажа, че е чудесно, дори невероятно.

Хареса ми всичко, което видях

Това място е специално за него. Радвам се, че сме тук”.

Самият Григор сподели, че наистина в последния момент са решили да дойдат с Лолита в България, за да бъде със семейството си. Засега той не желае да се ваксинира против COVID-19, защото не е сигурен дали трябва да вкарва в тялото си чужди неща. Тезата му е, че ще изчака решението по този въпрос на ръководството на АТП. От друга страна, при непрекъснатите пътувания със самолети и автомобили може би ще се наложи да се ваксинира. Бившият №3 в света

изкара тежко коронавируса

през миналата година, но вече почти няма антитела. Той добави, че има познати, които са се ваксинирали, но въпреки това са се заразили повторно.

“Много бяха странни тези две години за всички спортисти. И все още са. Режимът хотел - корт - хотел, който трябва да спазваме, е много тежък - посочи той. - Имаме само по един час на ден за разходка. Заради тези ограничения формата на повечето тенисисти не е много добра. А и да играеш без публика също е неприятно.”

Специалният в тениса обясни, че майка му го е изненадала с печен заек, но му е направила и любимите пържоли.

За рождения ден родителите му подариха и специална торта в националните цветове.

“Никога не съм се чувствал по-благодарен на живота за подаръците, които ми е направил - написа Димитров в социалните мрежи. - Нямам търпение да видя

какво е приготвила за мен следващата година.”

След краткото си приключение в България Гришо и Лолита заминаха за Женева и веднага след кацането в Швейцария Османова написа в социалните мрежи, че спешно си търси маникюрист.

Там тенисистът ще се включи направо от втория кръг, където негов съперник ще бъде испанският ветеран Фернандо Вердаско или състезател, преминал квалификациите.