Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ще си умрем с маски, ваксини и без футбол Георги Марков

Новата футболна Суперлига ще ликвидира футбола на националните държави, ще обезсмисли социалната му функция, ще нанесе удар върху големите европейски футболни форуми.

Разстрелът на най-популярната игра започна от родината му - Англия. Вижте някои от собствениците на футболните клубове и всичко е ясно.

Няма нищо случайно, че това става по време, когато ни удариха с биологично оръжие - коронавируса. Съсипаха ни живота - ще си умрем с маски. Ще се ваксинираме доживотно - до дупка!

Ликвидириха християнското семейство и християнските традиции. Ислямизираха Европа. Режат главите на християнски свещеници, полицаи, учители. Палят катедрали. Изнасилват малолетни. Неолибералните медии в Европа мълчат по темата.

Ще ни вземат мама и татко, ще ни вземат и Дядо Коледа. Какво да очакваме още? Сигурно Бил Гейтс ще ни каже - той много познава...

Хилъри Клинтън призова за репресии срещу привържениците на Доналд Тръмп. В Европа започнаха политически уволнения дори и във футбола за изказано мнение (примерът с Херта Берлин).

Един футбол ни остана да гледаме и това ще ни го вземат! Ще дойде ред и на Олимпиадите... Ако тази в Токио се състои, може и да е последната.

Дотук ни докараха глобалните неолиберални играчи. Взеха и откраднаха победата на Тръмп, наред са Натаняху, Джонсън и Болсонаро. В Европа на барикадата остана само Виктор Орбан. Господ да го пази, че тия не си поплюват и са много богати.

/От фейсбук профила на Георги Марков/

Георги Марков е бил вицепрезидент на БФС, член на Бюрото на БОК и е бил 14 години в ръководството на "Левски".