Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Много хора вярват в хороскопи, даже правителства се съставят според движението на планетите.
Много хора вярват в хороскопи, даже правителства се съставят според движението на планетите.

ОВЕН: РАЗСЕЯНОСТ

Работа: От първия ден на седмицата знаете какво искате да постигнете, въпреки че не сте изпълнени с желание за работа, а имате потребност да си почивате. Разсеяността ви на работното място може да доведе до сериозни грешки и пропуски, които трудно ще поправите. От понеделник отложете деловите срещи и разговори, ако не сте се подготвили с исканията и идеите си, които да поднесете на своите бъдещи и настоящи партньори. Късметът може да ви изневери. Осъществяването на вашите цели може да се забави заради препятствия, които не сте в състояние да предвидите. Не харчете парите си без неотложни разходи.

Здраве: Грижете се за здравето си, което се стабилизира, но е силно зависимо от настроението ви. Спестете си проблеми с главата и зрението.

Любов: Вечер проведете разговор насаме с брачната си половинка и изяснете бъдещия си съвместен живот. Не сте настроени за романтични мигове и сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ : НАЧИНАНИЯ

Работа: През първия ден на седмицата няма да ви притесняват пречките и проблемите, ако не сте прибързани и не прекалите в усилията си да завършите всичко започнато преди срока. Начинанията са печеливши, ако са предварително обмислени, а не моментно хрумване. От понеделник рискувате да попаднете във властта на ваши нови познати, даващи ви примамливи, но неизпълними обещания. Ако се подведете, себе си винете за проблемите в делови план. Дебне ви опасност от финансови загуби. Направете всичко възможно да отложите планираните делови срещи, защото периодът не ви носи очакваните успехи.

Здраве: Не забравяйте, че имате нужда и от почивка, за да съхраните здравето си стабилно. Нервността вреди. Наложете си спокойствие и с търпение реагирайте на дразнителите.

Любов: Не отказвайте на близките си пътуване или гостуване при роднини. Съчетавайте полезното с приятното, за да се разтоварите от напрежението.

БЛИЗНАЦИ: ТРУДНОСТИ

Работа: Първите четири дни на седмицата ви помагат въпреки трудностите да изпълнявате в срок рутинните си задължения. Умението да преодолявате препятствията без усилия ще впечатли колегите ви и ще поискат да им помогнете. Отложете деловите срещи. Няма да са успешни. Приемете само тези срещи, които сте планирали и изискват да завършите вече започнати разговори. Ако от понеделник ви предложат пътуване, колкото и примамливо и печелившо да е то, го откажете на всяка цена. За вас оставащите три дни от седмицата не са добри за пътуване. Изпълнението на задачите ви не може да се отложи.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Щадете нервите си. Не се притеснявайте за чужди и незасягащи ви проблеми, за които няма как да сте полезни.

Любов: Възвеличаването на новите ви познати може да ви донесе проблеми, защото ще си помислят, че искате да се обвържете сериозно с тях.

РАК: САМОУВЕРЕНОСТ

Работа: Въпреки че през първите дни на седмицата се чувствате спокойни и прекалено самоуверени, не ви съветвам да поставяте ново начало, което ще повлече след себе си проблеми, водещи до необратими последици и финансови загуби. Помислете си с кого е време да изясните отношенията си и го направете без притеснение. При делови познанства бъдете умерени и внимавайте с приказките си. От понеделник не уговаряйте срещи с цел да привлечете нови делови партньори, защото няма да ви донесат очакваните резултати. Все още сте доста напрегнати и склонни да спорите заядливо. Време е да помислите за себе си.

Здраве: Здравето ви е отлично. Не си внушавайте проблеми, особено ако търсите в себе си чужди болести и се страхувате да не сте се заразили.

Любов: Семейните да не пропускат пътуването, което са обещали на близките си, ако успеят да отхвърлят в поставения срок служебните си задължения.

ЛЪВ: НОВИ ЗНАНИЯ

Работа: В началото на седмицата за ваша изненада постепенно забравяте за притесненията си. Овладявате с лекота нови и необичайни знания. Занимавайте се само с обичайната си работа. Не започвайте важни нови задачи. Стабилизирайте постигнатото. Дали ще се радвате на хармонични отношения със своите колеги, зависи само от вас. Избягвайте спор с непознати, за да не се забъркате в неприятности, защото днес общувате трудно. От понеделник всичко, което сте планирали, може да се забави заради препятствия. Няма да се справите сами. Ще изострите отношенията с колеги, защото искате да прехвърлите работата на тях.

Здраве: От вас зависи да сте здрави. И да преживявате, и да съпреживявате случващото се около вас, трудно може да промените живота на пасивните хора. Пазете себе си.

Любов: Любовните ви отношения са проблемни. Самотата ви тежи. Постарайте се да осъзнаете, че трудностите са преодолими, ако запазите спокойствие.

ДЕВА: НЕТАКТИЧНОСТ

Работа: Ще се ядосате заради нетактичността на свои роднини, които са ви дошли неканени на гости и искат да се занимавате с техните проблеми, но не са се обадили предварително. Предстоят ви имотни делби и проблеми с тях. Въпреки това се заемете със задачите си и се подгответе и съгласувайте с колегите си финансови документи. Деловите срещи и разговори са неуспешни, ако са свързани с инвестиции. От понеделник имате намерение да се видите с приятели, но сте принудени да пътувате. Трудностите в общуването и в служебните ви задължения са преодолими. Запазете спокойствие.

Здраве: Заради навика ви постоянно да се вглеждате в себе си, да изпадате в ужас от неизмити ръце или от липсата на хигиена у околните сами може да си докарате проблем.

Любов: Самотата ви тежи, ако не сте семейни, но ви е по-удобно да се възприемате като фаталисти, вместо да се вземете в ръце и да общувате, докато намерите половинката си.

ВЕЗНИ: АГРЕСИЯ

Работа: Пазете се от прояви на агресия, амбиция и неправилна оценка на ставащото, защото сами ще предизвикате конфликти на работното място. Бъдете внимателни и предпазливи. Не мислете само за кариерата си. Не се намесвайте в никакви спорове между вашите колеги, защото ще ви изкарат виновни. От понеделник отложете деловите срещи и разговори, ако не сте сигурни, че ще се справите. Не проявявайте агресия, ако нещо не ви допада. Ако разберете по всеобхватните изисквания на съдбата, свързани с вас, става ясно, че в момента не е време да се захващате с нови задачи и с осъществяването на своите мечти и планове.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но може да си навредите заради проблемите в личните отношения, които ви депресират до степен да посягате често към концентратите и опиатите.

Любов: Проявили сте добра воля и сте се старали да бъдете честни към интимната си половинка. Помислете си дали вашите чувства не са малко преиграни, по-скоро показни.

СКОРПИОН: РАЗОЧАРОВАНИЕ

Работа: От първия ден на седмицата се разочаровате от отношенията си с колеги и приятели. Внезапно сте осъзнали, че те са по-различни от представите ви, въпреки че много сте им помагали. Чувствате се използвани и наранени. Нямате желание да се справите със задълженията си на работното място. Ако от понеделник ви предложат пътуване, не го отказвайте, защото ще се отрази на негативното настроение, ще го претвори в положително и ще ви донесе успех. Финансовото ви положение е нестабилно. Обмислете нови възможности, но не разчитайте на приходи.

Здраве: Здравето ви е отлично, а спортът ще ви помогне да го съхраните. Само не се опитвайте да покорявате спортни висоти, за да не се нараните и да се наложи продължително лечение.

Любов: Време е окончателно да се освободите от предишните си планове и мечти за създаване на семейство с интимните си партньори, които с надежда още таите у себе си.

СТРЕЛЕЦ: ЛИПСА НА ТАКТ

Работа: На работното място сте агресивни и нетактични, за да излеете яда си на своите колеги, които нямат вина за проблемите ви у дома, но защо да не ги прехвърлите на тях. Заемете се със задълженията си и замълчете, вместо постоянно да ги заливате с критика. От понеделник на работното си място подгответе кратък доклад за предложенията си. Анализирайте изминалите дни и ако откриете свои грешки, а такива има, помислете как по-бързо да ги поправите. Имате възможност да се справите със задълженията си. Предлагат ви пътуване, на което ще осъществите полезни делови срещи.

Здраве: Ако сте си почивали заради епидемиологичната обстановка у нас, не ви съветвам да се втурвате към ресторантите и фитнес залите, за да не си навредите на здравето.

Любов: Вземете справедливо решение по отношение на чувствата си, което по-късно ще претворите в реалност. Всичко, което сега посеете в личния си живот, скоро ще даде плодове.

КОЗИРОГ: ПРОМЕНЛИВОСТ

Работа: В началото на седмицата сте променливи и склонни да се ровите в ненужни подробности, които изнервят околните. Те са пречка да сте перфектни в работата си. Изпуснете ли сроковете за изпълнение на поставените задачи, сериозно ще си навредите. Начинанията са успешни, ако сте преценили както възможните ползи, така и възможните провали. В противен случай се сърдете на себе си. Не инвестирайте в нови проекти. От понеделник сте напрегнати и конфликтни без причина. Около вас прехвърчат искри и пожарът на скандалите ще лумне. Ще си създадете много неприятели, ако не смекчите поведението си.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не се противопоставяте на правилата за здравословен начин на живот, подходящ само за вас. Не се доверявайте на общодостъпните съвети.

Любов: Не искате да проявите отговорност към семейството си заради липса на хармония в личния живот. Наясно сте, от личен опит знаете, че с изневярата вредите единствено на себе си.

ВОДОЛЕЙ: ОТГОВОРНОСТ

Работа: От четвъртък и през почивните дни за вас е по-добре да се отдадете на работа, вместо да губите време в бездейни мечти за професионалния си възход. Ще се сблъскате с непредвидени трудности, ако не сте отговорни и гъвкави, за да се съобразите с промените, и не действате според ситуацията. От понеделник се заемете с неразрешените проблеми и отложени задачи, които изискват от вас значителни финансови инвестиции. Не отвличайте вниманието си със странични занимания. Грешките си ще поправите с много усилия. Бъдете внимателни с деловите запознанства, за да избегнете неподходящи партньори.

Здраве: Здравето ви е отлично, въпреки че заради напрежението през деня сте работили по-бавно, но независимо от това сте уморени. Не се срещайте с приятели, починете си добре.

Любов: В семейните и личните отношения очаквайте проблеми, дори и да сте стабилна двойка. Не се надявайте да се случи чудо, което ще изглади с магическа пръчка недоразуменията.

РИБИ: НЕНУЖНА ЩЕДРОСТ

Работа: В началото на седмицата както добре печелите, така и сте склонни да помагате на всички нуждаещи се. Не проявявайте щедрост, ако не е заслужена и не са ви помолили за помощ. Добре е да се вслушате в съветите на приятелите и колегите си. Не се сърдете за полезната критика, защото късметът не е на ваша страна. От понеделник от вашата предвидливост зависи по-нататъшният ви успех. Не пропускайте да се възползвате от новите възможности за стабилизация. Не бъдете крайни в изказванията си. Внимавайте с познанствата, които за ваша неприятна изненада не са успешни. Не се поддавайте на интриги и провокации.

Здраве: Здравето ви е стабилно въпреки емоционалното напрежение. Спортувайте или ако не обичате физическото натоварване, се разхождайте.

Любов: Ако имате възможност, пътувайте и си почивайте със своите любими. Вечерта очаквайте интересни срещи. Несемейните отново ще изживеят романтична среща.